Dinto nieuws

24 berichten gevonden

Amber Jongejan geselecteerd voor de RTC

18-05-2011 De 12 jarige Amber Jongejan is in de herkansing alsnog geselecteerd voor het Regionale Talenten Centrum in Alkmaar. Ook zij gaat vanaf september twee maal per week 3 uur trainen in de sporthal van het Willem Blaeu College. 

Amber, gefeliciteerd!

Groot succes Dinto jeugd bij RTC selectie !

31-01-2011 Van de 9 kinderen van Dinto die naar de selectietraining van het RTC (voorheen Nationale Volleybalschool) zijn gegaan zijn er 6 direct geselecteerd. De andere drie meisjes gaan op stage en worden mogelijk daarna ook definitief geselecteerd.

In de ochtend was eerst de jeugd onder 12 aan de…

Selectie Regionaal Talentencentrum

21-12-2010 Geacht bestuur / contactpersoon jeugd,

In Alkmaar en Hilversum zijn afgelopen seizoen het RTC (Regionaal talenten centrum) van start gegaan. Hier trainen volleybaltalenten samen om hun volleybalkwaliteiten optimaal te ontwikkelen. In het nieuwe jaar vinden er weer selectietrainingen plaats.…

Uitslagen CMV

13-11-2010 De uitslagen van de wedstrijden welke vandaag werden gespeeld in Alkmaar Noord vinden jullie weer op de Jeugdpagina (klik op CMV) van deze site. Er zijn ook weer gevonden voorwerpen, misschien is er iets van je bij. Is dat het geval kun contact opnemen met Gerard…

Dinto mini 7 tweede op eindtoernooi

14-05-2009 Afgelopen zaterdag, 9 mei is Dinto 7 2e geworden op het eindtoernooi in Alkmaar. Het was een leuke dag en de meiden waren superblij! Ze hebben ook goed gespeeld 5 wedstrijden gewonnen en een verloren van Dinto 5, zij waren 1e geworden. Dus niet slecht gedaan!

Helaas was Anne er deze dag…

Prijzenregen bij de mini’s

10-05-2009 Zaterdag 9 mei werd er in Alkmaar het eindtoernooi gespeeld als afsluiting van de competitie.
Alle volleyballers die spelen in niveau 1 t/m 4 mochten hieraan meedoen.
En in bijna alle niveaus werden prijzen gewonnen.

Dinto 8 en Dinto 9 spelen het hele jaar al niveau 2 en hebben het…

Circulatie Mini Volleybal toernooi

02-04-2009 Dit jaar organiseert het speelcentrum Alkmaar al weer voor de 10e keer een Circulatie Mini Volleybal toernooi. Hierbij nodigen wij jullie uit om hieraan deel te nemen.
Wie                  : Circulatie Mini…

bericht 15 t/m 21
vorige-1-2-3-4-volgende