Dinto nieuws

11 berichten gevonden

Overnachten in Apeldoorn

16-05-2013 Stayokay heeft een mooie actie voor de volleyballiefhebber. Twee dagen World League kijken met overnachting en ontbijt!
 
Tijdens de twee World League weekenden op 8-9 juni en 22-23 juni van de Oranje heren in Apeldoorn biedt Stayokay een special tarief aan voor een overnachting. Voor…

Dinto CMV jeugd 3e van Nederland bij de Asics Open

13-04-2012 Afgelopen zaterdag heeft het mixteam een prestatie van formaat geleverd door bij de finale van de Asics Open een derde plaats te behalen. Het team en de supporters waren al vroeg naar Apeldoorn vetrokken, waar om 11.00 uur de eerste wedstrijd tegen PDK Huizen op het programma stond, deze werd…

WK Beachvolleybal 2015 in NL

22-03-2012 Nederland gaat de wereldkampioenschappen beachvolleybal in 2015 organiseren. Dat wordt vanmiddag op een persconferentie van onder meer de volleybalbond en de gemeente Den Haag bekendgemaakt.
De internationale bond was vooral enthousiast over het Nederlandse concept met meerdere speelsteden. Er…

Dinto CMV mixteam naar finale Asics Open!

21-02-2012 Vandaag, 18 februari, was de halve finale ronde van de Asics Open. We waren met het volgende mix-team naar Houten om te strijden in de categorie J-CMV: Max Pronk, Joris Berkhout, Denise Goemans, Melissa Boersen, Dajana Petrovic en Linda Schipper.
 
De eerst wedstrijd was tegen Dynamo…

Dinto had eerder twee teams in de finale van het Ned. Kampioenschap

12-05-2011 Dat er twee CMV teams zijn geplaatst voor de finale van het Ned. Kampioenschap is fantastisch, maar geen unicum voor de club. 
We hebben de clubhistorie er op nageslagen en wat blijkt, ook in de jaren ’80 was Dinto heel succesvol met wat toen nog minivolleyballers E en D…

Dames Bejo/Dinto doen goede zaken in Apeldoorn

12-10-2009 APELDOORN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben goede zaken gedaan tegen SV Dynamo. De ploeg van Rick Breeuwer speelde overtuigend naar een 1-3 zege.

Breeuwer had voor dit duel Marieke Ruiten naar de liberopositie gehaald. Els Stoop was stand-in voor de flanken. De inzet van Ruiten…

Dames 1 wint met 1-3 van SV Dynamo

10-10-2009 In Apeldoorn wisten de vrouwen van Bejo/Dinto hun tegenstander SV Dynamo met 1-3 te verslaan. Een prima prestatie van het team uit Warmenhuizen.
Het wedstrijdverslag is vanaf maandag te lezen op deze site.

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende