Dinto nieuws

24 berichten gevonden

Prima prestatie Dintovrouwen tegen Madjoe

31-03-2014 WARMENHUIZEN – Tegen een sterk Madjoe hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een prima prestatie neergezet. De ploeg van Geco Verblaauw kwam tweemaal terug van een achterstand en moest uiteindelijk nipt met 2-3 capituleren.

“Ik had vooraf niet verwacht dat we twee punten uit het vuur…

Dames 1 terug in top 5 derde divisie

10-03-2014 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn weer opgeklommen naar de top vijf van de derde divisie. De ploeg van trainer/coach Geco Verblaauw had totaal geen moeite met Amstelveen en won gedecideerd met 4-0.

Verblaauw had een vrij kleine selectie tot zijn beschikking, maar dat was…

Bejo/Dinto levert kwaliteit in wegens blessure Simone van Haneghem

13-01-2014 AMERSFOORT – Tegen een sterk Keistad hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto één punt verzilverd. De ploeg van Geco Verblaauw speelde niet onverdienstelijk, maar schoot vooral in de passing tekort om het de thuisploeg lastig te maken:3-1.

Verblaauw moest wederom Simone van Haneghem missen…

Dinto dames delen klap uit aan Zaanstad 2

02-12-2013 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben een uitstekende prestatie geleverd door koploper Zaanstad de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. De ploeg van trainer/coach Geco Verblaauw hield het hoofd koel in de vijfde set en zegevierde met 3-2.

Voor de wedstrijd bemerkte…

Mooie afsluiting van het seizoen voor de hoofdmachten

22-04-2013 WARMENHUIZEN – In een enerverend duel hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto in stijl het seizoen afgesloten. De ploeg van coach Geco Verblaauw won met 3-1 van het Hilversumse Gemini/S. De mannen van de Nijs/Dinto wisten bij het Volendamse MOVE knap met 2-3 te winnen.

Het duel van de…

Dinto teams weinig succesvol

15-04-2013 WARMENHUIZEN – De volleybalhoofdmachten van Dinto beleefden een weinig succesvol weekeinde. De mannen van De Nijs/Dinto speelden een prima wedstrijd tegen de nummer 2 van de derde divisie Zaanstad, maar moesten ternauwernood met 1-3 capituleren. De dames van Bejo/Dinto waren zonder twee…

Bejo/Dinto D1 kansloos tegen Croonenburg D1

25-03-2013 CASTRICUM – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn dik verslagen door Croonenburg. De thuisploeg kon de punten goed gebruiken om degradatiewedstrijden te ontlopen en was daardoor uiterst gedreven de volle winst binnen te halen:4-0.

“We waren eigenlijk vrij kansloos”, vond de coach Geco…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-volgende