Dinto nieuws

24 berichten gevonden

Bejo/Dinto oppermachtig in wedstrijd tegen VC Velden

12-03-2012 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben in de strijd om het kampioenschap in de eerste divisie geen steken laten vallen. De middenmotor uit het Limburgse Velden kreeg tegen een sterk opererende formatie van Derk de Saegher geen voet aan de grond en ging met 4-0 onderuit.

De…

Bejo/Dinto behoudt koppositie na winst op Ledub

23-01-2012 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben door een 3-1 zege op Ledub de koppositie in de eerste divisie behouden. Zonder briljant te spelen kwam de ploeg van Derk de Saegher op een 3-0 voorsprong, maar moest door concentratieverlies het laatste deel prijsgeven.
 
“Zo’n…

Het zat er ”net niet in” voor Bejo/Dinto

16-01-2012 SOEST – De topper in de eerste divisie tussen de volleybalsters van Sovoco en Bejo/Dinto is door de thuisploeg nipt gewonnen: 3-2.
“Het zat er vandaag net niet in”, was de korte conclusie van coach Derk de Saegher. “We speelden redelijk, maar als je tegen een team in de top zes speelt moet het…

Verre reis levert 5 punten op Dinto dames 1

05-12-2011 MEIJEL – Op overtuigende wijze hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de verre uitwedstrijd tegen Peelpush in winst weten om te zetten. De ploeg van Derk de Saegher pakte in Limburg een verdiende 0-4 zege.

 “We staan nu mooi op een tweede plaats. In drie sets waren we heer en meester.…

Dinto volleybalsters doen prima zaken tegen Sliedrecht Sport

21-11-2011 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben prima zaken gedaan tegen Sliedrecht Sport. De ploeg van coach Derk de Saegher is door een 3-1 overwinning op de nummer twee van de ranglijst weer helemaal terug in de top van de eerste divisie.

Toch is de Saegher nog niet helemaal…

Bejo/Dinto lijdt nipte nederlaag tegen VC Velden

14-11-2011 VENLO – Tegen het lager geklasseerde VC Velden hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een nipte nederlaag geleden: 3-2.

“Het was wisselvalligheid troef”, volgens de trainer/coach Derk de Saegher. “Een enorme tegenvaller want we waren gewoon beter. We staan de derde set acht punten voor en…

Dames Bejo/Dinto klimmen naar top drie van de 1e divisie

07-11-2011 WARMENHUIZEN – Door een 4-0 overwinning op Sarto hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de top drie van de eerste divisie bereikt.
“We hebben geknokt tot het laatste punt”, vond buitenaanvalster Marije Bloem. Naast de tomeloze inzet was volgens Lisanne Adams ook het collectief van…

bericht 15 t/m 21
vorige-1-2-3-4-volgende