Dinto nieuws

27 berichten gevonden

Spectaculair duel van dames 1 tegen Spaarnestad 3

15-01-2018 Warmenhuizen: De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn in een spectaculair duel prima uit de startblokken gekomen in het nieuwe jaar. Het eveneens jeugdige Spaarnestad was in Haarlem nog een flinke hobbel en werd toen tenauwernood verslagen. Nu was Dinto heer en meester en pakte met 4-0 de volle…

Reserves Dinto pakken zege en koppositie tegen Spaarnestad

06-10-2017 Erik Poel
Warmenhuizen De vrouwenformatie van Dinto 2 heeft door een 3-1 overwinning de koppositie bereikt in de promotieklasse volleybal.
De ploeg van Hans Nijhuis heeft door de overwinning de vervelende smaak van de onnodige nederlaag tegen Clam Dycke kunnen wegpoetsen. Dinto startte…

Wisselend succes voor Dinto teams in Haarlem

03-10-2016 De Nijs/Dinto H1
HAARLEM - De volleyballers van de NIjs/Dinto hebben de smaak van een overwinning nog niet mogen proeven. De Warmenhuizers gingen tegen Spaarnestad met 1-3 onderuit.

Middenblokkeerder Nico van der Gragt zag zijn team in drie sets prima meekomen, maar was duidelijk over…

Wedstrijden 23 april dames en heren 1

25-04-2016 Bejo/Dinto Ds1 - Spaarnestad Ds3
HAARLEM - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de laatste competitiewedstrijd tegen Spaarnestad met een 1-3 zege afgesloten. De ploeg kan zich op gaan maken voor de promotiewedstrijden voor een plek in de derde divisie.

Er was geen belang bij dit duel…

Dinto H2- Spaarnestad H4

06-02-2016 WARMENHUIZEN - Tegen het altijd lastige Spaarnestad hebben de volleyballers van Dinto 2 een prima zege behaald. De ploeg van spelverdeler Nikolajev Ligthart moest alleen de derde set afstaan:3-1.

Het was die derde set, die de meeste commotie teweegbracht volgens Ligthart. ”Nadat we de…

Spaarnestad H4 - Dinto H2

02-11-2015 HAARLEM - In een boeiend duel hebben de volleyballers van Dinto 2 hun meerdere moeten erkennen in Spaarnestad:3-1.
Dinto begon heel goed aan het duel. Er was een prima servicedruk en met 12-18 leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Warmenhuizers. Dinto had moeite om de bal bij de tegenstander…

Dames 1 wint glansrijk van Spaarnestad

21-09-2015 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de eerste wedstrijd in de promotieklasse tegen Spaarnestad glansrijk gewonnen:3-1.
De ploeg van coach Geco Verblaauw bestaat volledig uit jeugdspeelsters en begon daardoor mogelijk wat gespannen aan het eerste treffen. De passing was matig…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-volgende