Dinto nieuws

27 berichten gevonden

Eerste competitie wedstrijd dames 1

20-09-2015 Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben we een aantal oefenwedstrijden gespeeld op 3e divisie niveau. Daar kwam uit dat het goed voor ons is dat we dit jaar promotieklasse spelen. We werden zeker niet hard weg geslagen en we hebben wel wat setjes gepakt, maar winnen lukte ook niet helemaal.…

Dinto mannen strijden tegen rechtstreekse degradatie

17-02-2014 HAARLEM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben in de strijd tegen rechtstreekse degradatie twee punten behaald tegen Spaarnestad. De ploeg van coach Cees Bloothooft had de zege in de vierde set voor het grijpen, maar moest zich uiteindelijk tevreden stellen met een 3-2 verlies.

De…

Dinto dames winnen slechts 1 set in Haarlem

17-02-2014 HAARLEM – Met een zwaar gehavende selectie hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto slechts één set af kunnen snoepen van Spaarnestad:3-1.

De ploeg miste maar liefst vier speelsters en kon daardoor volgens coach Geco Verblaauw niet in een normale opstelling beginnen. “Inge Ligthart; Ysabel…

Dinto heren 2 wint van Spaarnestad 3

02-11-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben door een 3-1 overwinning op Spaarnestad de subtop van de promotieklasse bereikt.

De ploeg van coach Cees Bloothooft ging met een lange servicereeks
voortvarend van start. De Haarlemse opponent had niets in te brengen tegen het snelle…

Bejo/Dinto na winst stevig in de middenmoot

04-02-2013 HAARLEM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen Spaarnestad goede zaken gedaan voor het klassement. De ploeg van Geco Verblaauw staat door een 1-3 zege stevig in de middenmoot van de derde divisie.

“We hebben direct druk gezet op de jeugdige tegenstander. We wisten dat ze punten…

Winst en verlies voor Dinto teams

21-01-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben het duel in Haarlem tegen Spaarnestad met 2-3 gewonnen. Ook de vrouwen van Bejo/Dinto speelden in Bovenkarspel prima tegen Simokos, maar legden het net met 3-1 af.

Aanvoerder Joost van den Berg vond de overwinning een enorme…

Dames 2 dicht bij gevarenzone

04-12-2010 HAARLEM – Tegen middenmotor Spaarnestad hebben de volleybalsters van Dinto 2 een ongelukkige wedstrijd gespeeld. Vooraf had de ploeg van Pieter Hek zich winstkansen toegedicht, maar de Warmenhuizer reserves konden geen moment aanspraak maken op een punt: 4-0.

“Er was simpelweg te weinig…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-volgende