Dinto nieuws

27 berichten gevonden

Dinto/de Boemel 2 - Spaarnestad 1

19-10-2009 In het programmaboekje van Spaarnestad op 17 oktober kwamen we bijgaand bericht tegen.

Dinto/de Boemel H2 dwingt Spaarnestad op de knieën

10-10-2009 TUITJENHORN – De volleyballers van Dinto/de Boemel hebben ook hun tweede duel in de regiodivisie gewonnen. Het sterke Spaarnestad werd in een boeiend duel met 3-1 door de ploeg van Eric den Boef op de knieën gedwongen.
 
Centrumspeler George Nieuwland zou het grootste gedeelte van…

Dames 2 behaald tweede plek in de promotieklasse

20-04-2009 ZWAAG – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de mooie prestatie van vorig seizoen herhaald. Door een 0-4 overwinning op Wham-Wham pakte de formatie van Pieter Hek de tweede plek in de promotieklasse.

Zo spannend als vorig jaar werd het dit seizoen uiteindelijk niet. Toen eindigde Dinto met…

Heren 2 wint glansrijk van Spaarnestad

08-04-2009 WARMENHUIZEN – Het cruciale treft om de tweede positie in de promotieklasse tussen de reserves van Dinto en Spaarnestad is door de thuisformatie glansrijk gewonnen: 4-0.

Spaarnestad draaide de tweede helft nog zonder verlies en was er ook stellig van overtuigd de punten mee te nemen. De…

Ernstige blessure Jurgen van Baar zet extra domper op wedstrijd

02-03-2009 WARMENHUIZEN – Door een 1-3 overwinning op het laaggeklasseerde Haarlem hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de derde positie in de tweede divisie verstevigd. Bij de mannen van De Nijs/Dinto was het een trieste dag. De ploeg werd geconfronteerd met ernstig blessureleed en werd bovendien overklast…

Heren 2 wint met minimale bezetting van Spaarnestad

12-01-2009 HAARLEM – De volleyballers van Dinto 2 hebben goede zaken gedaan tegen Spaarnestad. De ploeg van Nikolajev Ligthart wist met een minimale bezetting een 1-3 zege uit het vuur te slepen.

Het spel was echter niet groots volgens de aanvoerder. “Je kon bijna niet geloven dat het een wedstrijd…

Volle winst voor dames 2 tegen Spaarnestad

16-03-2007 WARMENHUIZEN – Ondanks de personele problemen van de laatste weken zijn de volleybalsters van Dinto 2 prima op dreef. Spaarnestad 2, dat in de thuiswedstrijd een maatje te groot bleek, was nu weer gevaarlijk, maar kon niet verhinderen dat de volle winst in De Doorbraak bleef: 4-0.

Een…

bericht 15 t/m 21
vorige-1-2-3-4-volgende