Dinto nieuws

14 berichten gevonden

Krachttraining door Ton van der Ven

12-11-2015 Op de woensdagavond wordt er tegenwoordig aardig gezwoegd en gezweten in de gymzaal. Daar worden n.l. de dames onderhanden genomen tijdens de krachttraining, deze wordt gegeven door Ton van der Ven en zijn dochter. 
De club gaat ervanuit dat binnenkort de eerste resultaten…

Dinto dames winnen slechts 1 set in Haarlem

17-02-2014 HAARLEM – Met een zwaar gehavende selectie hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto slechts één set af kunnen snoepen van Spaarnestad:3-1.

De ploeg miste maar liefst vier speelsters en kon daardoor volgens coach Geco Verblaauw niet in een normale opstelling beginnen. “Inge Ligthart; Ysabel…

Dinto dames verzilveren alleen laatste set tegen Simokos

23-12-2013 BOVENKARSPEL – Met een zwaar gehavende selectie hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto het niet kunnen bolwerken tegen Simokos. De ploeg van Geco Verblaauw kon alleen de laatste set verzilveren:3-1.

“Ik miste twee basisspeelsters en daarnaast waren er drie niet fit of
geblesseerd. Dan…

Fraaie overwinning Dinto dames

25-11-2013 WARMENHUIZEN – Door een fraaie 3-1 overwinning op Amsterdam zijn de volleybalsters van Bejo/Dinto opgeklommen naar de vierde plaats in de derde divisie.
Coach Geco Verblaauw was uiterst tevreden over het spel dat zijn dames hem voorschotelden. “ We speelden collectief sterk. Pernilla Boersen…

Goed weekend voor Dinto Hoofdmachten

08-04-2013 WARMENHUIZEN – Dinto beleefde een goed weekend met de hoofdmachten. De volleybalsters van Bejo/Dinto boekten een klinkende 4-0 overwinning op het Almeerse VC Allvo. De mannen van De Nijs/Dinto pakten de overtuigende 3-1 winst op Amstelveen.

Tegen het laaggeklasseerde VC Allvo was volop…

Winnaar donateursactie:

21-03-2013 Het heeft even geduurd, maar de winnaar van de donateursactie is bekend!
 
Opnieuw heeft Dames 1 het hoogste bedrag opgehaald met de actie.
Op 6 april zullen zij een heerlijke taart krijgen!

Winst voor Bejo/Dinto tegen VV Amsterdam

18-03-2013 AMSTERDAM – Door een prima overwinning op het hoger geklasseerde VV Amsterdam hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de subtop van de derde divisie stevig in handen gekregen. De formatie van coach Geco Verblaauw was na een ongelukkig verloren eerste speldeel heer en meester over de…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende