Dinto nieuws

14 berichten gevonden

Bejo/Dinto na winst stevig in de middenmoot

04-02-2013 HAARLEM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen Spaarnestad goede zaken gedaan voor het klassement. De ploeg van Geco Verblaauw staat door een 1-3 zege stevig in de middenmoot van de derde divisie.

“We hebben direct druk gezet op de jeugdige tegenstander. We wisten dat ze punten…

Bejo/Dinto behaald goed resultaat tegen het sterke Taurus

02-04-2012 HOUTEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen het sterke Taurus met een minimale selectie een goed resultaat behaald. De ploeg van coach Derk de Saegher moest pas laat in de vijfde set capituleren: 3-2.
“Er is met veel enthousiasme gespeeld”, vond de Saegher. “We hadden weer een klein…

Bejo/Dinto stoomt op naar de tweede plaats

28-11-2011 HUIZEN – Tegen de directe concurrent PDK Huizen hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een fraaie overwinning behaald. De ploeg van coach Derk de Saegher stoomde daardoor op naar de tweede positie in de eerste divisie:2-3.

“Eindelijk weten we een lastige uitwedstrijd netjes te winnen”,…

Fons Goudsblom Toernooi

09-09-2011 Zaterdag 10 september speelt dames 1 ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een driekamp. Onder leiding van hun nieuwe trainer Derk de Saegher gaan zij de strijd aan met US uit Amsterdam en VC Sarto uit Tilburg.
Beide teams zullen de dames ook in de komende competitie tegen…

Nuttige en leuke trainingsdag voor dames en heren 1

31-08-2009 Zondag 30 augustus was het weer zover de jaarlijkse trainings- en teambuildingsdag  van dames en heren 1 stond op het programma.

De dag werd om 10.00 uur gestart met een zware conditietraining in de zaal. Aansluitend werd op het strand van Camperduin geluncht en gingen daarna de…

Dinto dames 1 weet weer wat winnen is.

26-01-2009 WARMENHUIZEN – Na twee nederlagen hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto het zoet van de overwinning weer mogen smaken. Na een pittige strijd waarin de kansen menigmaal keerden moest Rivo/Rijsssen met 3-2 capituleren.

Coach Rick Breeuwer kon eindelijk weer over een volledig fitte selectie…

Dinto dames gemakkelijk langs VCC’92

15-12-2008 WARMENHUIZEN – Met opvallend gemak hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de derby met VCC ’92 uit Wormer gewonnen: 4-0.

In het begin van het seizoen was VCC in het bekerduel nog te sterk voor Dinto. Nu was al snel duidelijk dat de rollen waren omgekeerd. Het was opvallend, want coach Rick…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-volgende