Dinto nieuws

27 berichten gevonden

Prima wedstrijd van dames 2 tegen Spaarnestad

12-03-2007 HAARLEM – Na een prima wedstrijd tegen het altijd lastige Spaarnestad 3 behouden de volleybalsters van Dinto 2 nog altijd een stevige tweede positie in de promotieklasse. De ploeg van interim-coach Fons Goudsblom toonde zich zeer strijdvaardig en moest slechts één set prijsgeven:…

De Nijs/Dinto verslaat Spaarnestad met 1-3

05-02-2007 OVERVEEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben goede zaken gedaan tegen Spaarnestad. De thuisploeg had sinds de komst van niemand minder dan Ron Zwerver als trainer geen set meer afgestaan en was stellig van plan de Warmenhuizer nummer twee het beentje te lichten. De ploeg van Eric den Boef…

Mannen Dinto 2 kunnen geen vuist maken tegen Spaarnestad

18-01-2007 HAARLEM – Het is alweer een tijd geleden dat de volleyballers van Dinto 2 de smaak van een overwinning geproefd hebben. Ook nu tegen het sterke Spaarnestad konden de mannen van Nikolajev Ligthart op de beslissende momenten geen vuist maken en dolven met 3 –1 het onderspit.

“Het is het…

Routine dames 2 geeft de doorslag tegen Spaarnestad 3

17-11-2006 Middenmoter Spaarnestad 3 ontpopte zich voor de volleybalsters van Dinto 2 als een taaie opponent. De zeer jeugdige ploeg uit Haarlem was vooral in verdedigend opzicht gelijkwaardig. De routine van de thuisploeg gaf uiteindelijk de doorslag: 3-1.

Aanvankelijk leek Dinto over de bezoeksters…

De Nijs/Dinto H1 - Spaarnestad H1 4-0

30-10-2006 Coach Eric den Boef van De Nijs/Dinto was kort en bondig na het treffen tegen Spaarnestad. “ We winnen met 4-0 en toch is niemand echt uitgelaten. Het was totaal niet sprankelend en ik zag tekort enthousiasme.”

Toch is het een kniesoor die daarop let. Vorig seizoen was Dinto namelijk tot…

Dinto H2 - Spaarnestad H2

06-10-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – In het duel met fusieclub Spaarnestad 2 hebben de volleyballers van Dinto 2 geen potten kunnen breken. De ploeg van Nikolajev Ligthart kon de flitsende start niet vasthouden en verloor met 0-4. 

“ We speelden eigenlijk best wel goed ” vond…

bericht 22 t/m 27
vorige-1-2-3-4-volgende