Dinto nieuws

24 berichten gevonden

Klinkende overwinning voor Bejo/Dinto D1

13-03-2013 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben door een klinkende 4-0 overwinning op Huizen de subtop van de derde divisie bereikt. Opmerkelijk was het debuut van drie veertienjarige jeugdspeelsters bij de ploeg van coach Geco Verblaauw.

Verblaauw kon met genoegen toezien hoe…

Dintovrouwen scoren door ijzersterk volleybal

25-02-2013 WARMENHUIZEN – In een bloedstollende partij hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een 0-2 achterstand om weten te buigen naar een 3-2 overwinning. De ploeg van Geco Verblaauw kon kampioenskandidaat Zaanstad door pure werklust overtreffen.

Dinto startte in de eerste twee sets overtuigend,…

Bejo/Dinto na winst stevig in de middenmoot

04-02-2013 HAARLEM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen Spaarnestad goede zaken gedaan voor het klassement. De ploeg van Geco Verblaauw staat door een 1-3 zege stevig in de middenmoot van de derde divisie.

“We hebben direct druk gezet op de jeugdige tegenstander. We wisten dat ze punten…

Winst en verlies voor Dinto teams

21-01-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben het duel in Haarlem tegen Spaarnestad met 2-3 gewonnen. Ook de vrouwen van Bejo/Dinto speelden in Bovenkarspel prima tegen Simokos, maar legden het net met 3-1 af.

Aanvoerder Joost van den Berg vond de overwinning een enorme…

Bejo/Dinto laat veel punten liggen

26-11-2012 ALMERE – Tegen het laaggeklasseerde VC Allvo hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto veel punten laten liggen. De ploeg van trainer/coach Geco Verblaauw kwam gehavend aan de start en moest met 3-2 capituleren.

“Je kunt er op twee manieren naar kijken”, vond Verblaauw. “We hebben op dit…

Bejo/Dinto blij met één punt

05-11-2012 ZAANDAM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben het tegen de koploper van de derde divisie niet kunnen bolwerken. De ploeg van coach Geco Verblaauw speelde tegen Zaanstad een goede wedstrijd, maar wist alleen het derde speldeel te bemachtigen:3-1.

“Toch beschouw ik dit als een meevaller”,…

Bejo/Dinto krijgt pak slaag van Sliedrecht en verspeeld koppositie

19-03-2012 SLIEDRECHT – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn op een keiharde wijze van de troon gestoten. Tegen Sliedrecht Sport had de ploeg van Derk de Saegher vier sets lang niets in te brengen. Door deze 4-0 nederlaag nam de thuisploeg de koppositie in de eerste divisie van Dinto over.

“We kregen…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-4-volgende