Dinto nieuws

20 berichten gevonden

Dinto verder na bekerwinst op promotieklasser SVU

20-11-2017 Amstelveen:  De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen het eerste team van de studentenvereniging SVU een goede overwinning behaald in de tweede ronde van de bekercompetitie: 1-3.
De thuisploeg overklaste aanvankelijk de Warmenhuizer derde divisionist doordat er vol overgave en risico…

Dames 1 uitgeschakeld voor bekerfinale

20-03-2014 De Dinto dames zijn er niet in geslaagd Croonenburg te verslaan in de halve finale van de beker competitie. De Castricumse opponenten waren in de eindfase van de sets net iets te sterk, hoewel Dinto in de tweede set dicht bij een overwinning was. Het werd 0-3 met de setstanden…

De Nijs/Dinto hardhandig uitgeschakeld in bekercompetitie

21-12-2013 DRIEBERGEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn in de achtste finale van de bekercompetitie hardhandig uitgeschakeld. De promotieklasser Enervo won met 3-0 afgetekend van de Warmenhuizer hoofdmacht.

Stopper-loper Joost van den Berg baalde flink van het spelverloop. “We hadden…

Dinto dames bereiken kwartfinale bekercompetitie

18-12-2013 AMSTERDAM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt. De ploeg van coach Geco Verblaauw wist in een rommelige wedstrijd Amsterdam met 2-3 te verslaan.

“Het was allemaal niet van hoogstaand niveau”, vond Verblaauw. “Amsterdam had als…

Bekerstunt meisjes C1: Dinto C1 – Move B1 : 3-0

13-10-2011 Onze meiden C1 troffen het op voorhand niet met de loting voor de beker. Het meisjes B1 team van Move bleek de tegenstander. Normaal gesproken zou een B team dat in de eerste klasse speelt en al enkele jaren ervaring heeft in de regioklasse een startend C team in de eerste klasse dik onder de duim…

Dames Bejo/Dinto naar volgende ronde Bekercompetitie

19-09-2011 HELMOND – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben met speels gemak de volgende ronde van de nationale bekercompetitie bereikt. De ploeg van coach Derk de Saegher versloeg alle drie de tegenstanders.

Eerst trad Dinto aan tegen de thuisclub Polaris, uitkomend in de tweede divisie. “Het was…

Bejo/Dinto uitgeschakeld in Bekercompetitie

25-10-2010 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de tweede ronde van de Nationale Bekercompetitie net niet als groepswinnaar af kunnen sluiten. De ploeg van Hans Janssen is nu uitgeschakeld voor de volgende ronde.

“We kwamen in de derde wedstrijd tegen Huizen een fractie tekort, maar…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende