Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Bejo/Dinto bereikt finale bekercompetitie

14-05-2008 HEEMSKERK – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben op eenvoudige wijze de finale van de bekercompetitie bereikt. Promotieklasser Odin werd regelmatig overvleugeld en had geen moment kans op setwinst: 0-3.

Ondanks het warme zomerweer bleek de Heemskerkse sporthal flink gevuld. Menig…

Bejo/Dinto bereikt halve finale bekercompetitie

29-03-2008 VOLENDAM – Zonder zich bovenmatig te hoeven inspannen hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de halve finale van de bekercompetitie bereikt. De hoofdmacht van Volendam was in eigen huis vele maten te klein voor de ploeg van Rick Breeuwer: 0-3.

De coach van Dinto was ondanks de eenvoudige…

Sportweek 2008 maximum aantal teams bereikt

17-01-2008 Het bijna niet te geloven, maar het maximaal aantal ploegen is binnen, 25 teams hebben zich inmiddels opgegeven.
Waarschijnlijk zullen er nog meer volgen, omdat een aantal teams, die al jaren meedoen, zich nog niet hebben aangemeld. Maar iedereen heeft de kans gehad, VOL =…

Bejo/Dinto bereikt kwartfinale bekercompetitie

07-01-2008 DEN BURG – Met speels gemak hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt. Het reserveteam van Tevoko, dat in de tweede klasse uitkomt, was tegen de selectie van Rick Breeuwer volstrekt kansloos: 0-3.

De Warmenhuizer coach wil dit jaar voor de…