Dinto nieuws

6 berichten gevonden

VCC '92 - De Nijs Dinto H1

12-03-2016 WORMER – De Nijs/Dinto heeft de grip op de bovenste posities van de ranglijst door een verrassende nederlaag verloren. Coach Cees Bloothooft zag zijn mannen na een prima begin tegen het laag geklasseerde VCC ’92 wegzakken naar een bedenkelijk niveau.  De Warmenhuizer volleyballers verloren met…

Dintomannen gedegradeerd uit derde divisie

31-03-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn ondanks een kleine nederlaag tegen het hoog geklasseerde Madjoe gedegradeerd uit de derde divisie:2-3.

Dinto had de volle winst nodig om het vege lijf te kunnen redden, maar dat bleek volgens stopperloper Erik Mulder te veel van het…

Dintomannen redden het net niet om te stunten tegen koploper Irene

10-03-2014 WARMENHUIZEN – De mannen van De Nijs/Dinto hebben een uitstekende prestatie neergezet tegen de gedoodverfde kampioen van de derde divisie VV Irene. De ploeg van coach Cees Bloothooft leek bij een 2-0 voorsprong voor een enorme stunt te zorgen, maar moest uiteindelijk met 2-3 capituleren.

De…

Dinto/De Nijs begint seizoen met klinkende overwinning

24-09-2012 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben het seizoen met een klinkende overwinning geopend. Tegen MOVE uit Volendam kwam de ploeg van coach Geco Verblaauw geen moment in gevaar en pakte een 4-0 zege.

Verblaauw was zeer tevreden over het spelverloop. “We speelden gewoon goed.…

Dintomannen winnen glansrijk van Croonenburg

12-11-2011 WARMENHUIZEN – De volleyballers van de Nijs/Dinto hebben de derby met Croonenburg glansrijk gewonnen. De ploeg van coach Cees Bloothooft had alleen de eerste set tegenstand van betekenis en rolde in de overige speldelen de Castricumse hoofdmacht volledig op: 4-0.

“We waren met elf man…

Coach Verblauw teleurgesteld met verjaarscadeau van De Nijs/Dinto

24-01-2011 WEZEP – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben tegen hekkensluiter Drost/VZK een enorme steek laten vallen. De koploper liet zich de eerste drie sets aftroeven en moest met een schamel puntje genoegen nemen: 3-1.

“Ik had me een leuker verjaardagscadeautje voorgesteld”, was de…