Dinto nieuws

17 berichten gevonden

Eindelijk winst voor Dinto-mannen in Wormer

09-03-2018 Wormer - Al jaren lukt het de volleyballers van De Nijs/Dinto niet om de hoofdmacht van VCC ’92 in eigen huis te verslaan. Ook nu leken de Warmenhuizers het onderspit te moeten delven, maar Dinto kon in de beslissende set een flinke achterstand knap ombuigen tot winst:2-3.
Buitenaanvaller Sander…

De Nijs/Dinto H1 neemt twee verdiende punten mee naar huis, dames 3 pakt alleen de 1e set

29-01-2018 Amsterdam - De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben in een ware thriller net aan het kortste eind getrokken tegen de nummer twee van de promotieklasse VV Amsterdam:3-2. De vrouwen van Dinto 3 konden tegen dezelfde vereniging geen potten breken en snoepten van de koploper alleen de eerste set…

MOVE te sterk voor Dinto mannen

19-01-2018 Warmenhuizen: Ondanks goed tegenspel zijn de mannenvolleyballers van De Nijs/Dinto er niet in geslaagd tegen de hoofdmacht van MOVE potten te breken. De tegenstander uit Volendam was op alle fronten net een tikje degelijker dan de Warmenhuizers:0-4.
Centrumspeler George Nieuwland vond de…

Dikke zege voor Dinto mannen op WhamWham

15-12-2017 Warmenhuizen Door een dikke 4-0 zege op de hoofdmacht van Wham Wham hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de zure smaak van de nederlaag tegen Croonenburg weggespoeld.
„De orde in de regio is hersteld”, was de enthousiaste reactie van middenspeler Emiel Tesselaar. Hij doelde op het feit dat…

Driemaal Dinto

01-12-2017 Warmenhuizen - Na het enorme echec van vorige week bij Ardea hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto vol uitgehaald tegen hekkensluiter VCH en bezetten nu de vierde plaats:4-0.
Het derde damesteam was in een spannende strijd gewikkeld met een grote selectie van Armixtos en won met 3-1.
De…

De Nijs/Dinto H1 keihard onderuit tegen Ardea H1

24-11-2017 Heerhugowaard:  De volleyballers van De Nijs/Dinto leken het lek boven te hebben, maar in dit zeer wisselvallige seizoen blijkt niets zeker. Tegen de enthousiast spelende hoofdmacht gingen de Warmenhuizers keihard met 3-1 onderuit.
„Het was weer niet best”, volgens stopperloper Sander van…

Wedstrijdverslagen van 8 november H1, DS2 en DS3

10-11-2017 De Nijs/Dinto H1  - VCC H1
Warmenhuizen: Het heeft even geduurd, maar het lek is inmiddels boven bij De Nijs/Dinto. In een wisselvallige wedstrijd wisten de mannen de volle winst te behalen tegen de Wormer opponent:4-0.

Met Klaas de Boer op de diagonaal begon de tienkoppige…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende