Dinto nieuws

5 berichten gevonden

De Nijs/Dinto H1- Croonenburg H1 Dinto H2 - Areda H1

07-10-2016 WARMENHUIZEN - De volleybalhoofdmacht van de Nijs/Dinto heeft met een zwaar gehavende selectie de huid duur verkocht. Ternauwernood werd verloren van het Castricumse Croonenburg met 1-3. De mannen van Dinto 2 lieten in Heerhugowaard geen spaan heen van Ardea:0-4.

”Gezien de…

Alvoco H1 - Dinto H2

20-02-2016 ALKMAAR – In een zeer matig duel hebben de volleyballers van Dinto 2 de tweede positie op de ranglijst in de promotieklasse verstevigd. De Warmenhuizer formatie won van Alvoco met 1-3.

“Het was een erbarmelijk slechte wedstrijd” ,vond stopperloper Sander van den Berg. “De service en passing…

Dinto H2 - VIP

21-12-2015 PURMEREND - Met een klinkende 0-4 overwinning op de hekkensluiter VIP hebben de volleyballers van Dinto 2 de tweede positie op de ranglijst van de promotieklasse in bezit genomen.
Spelverdeler Sander van de Berg, die door de afwezigheid van Nikolajev Ligthart de honneurs op die plek waarnam,…

Dinto H2 slaagt er niet in punten mee naar huis te nemen

23-09-2013 AMSTERDAM – De volleyballers van Dinto 2 hebben tegen US ondanks een behoorlijk spelniveau geen punten naar Warmenhuizen meegenomen: 4-0.

Stopperloper Sander van den Berg was desondanks niet ontevreden. “We hadden door de blessures van Jim Quant en Wouter Piersma en het terugschrijven van…

Dinto heren 2 wint met 0-4 van de Boemel

21-03-2011 TUITJENHORN – De derby tussen de volleyballers van De Boemel en Dinto 2 is door de Warmenhuizer reserves ruim gewonnen: 0-4.

Aanvoerder Douwe Pruis van de Boemel was ondanks het verlies zeer tevreden. “Dinto is een ijzersterke ploeg en we hebben ze het in de derde set heel lastig gemaakt.…