Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Laatste competitie wedstrijden Dinto teams

24-04-2017 US H5 -  De Nijs/Dinto H1
AMSTERDAM - Precies in de laatste wedstrijd van het seizoen is de lange reeks van overwinningen van De Nijs/Dinto verbroken. De Warmenhuizer hoofdmacht kon tegen het al gedegradeerde US geen potten breken en ging met 3-1 hard onderuit.
Toch kwam de nederlaag…

Heren 2 speelt US volledig weg

19-11-2016 WARMENHUIZEN - De volleyballers van Dinto 2 hebben het laaggeklasseerde US volledig weggespeeld. De ploeg heeft door de 4-0 zege wederom de koppositie in de promotieklasse overgenomen van Spaarnestad.
Volgens stopperloper Sander van den Berg was het een weinig inspirerende wedstrijd. ”Het was…

De Nijs/Dinto verliest nipt van US

24-09-2016 WARMENHUIZEN - De volleyballers van de Nijs/Dinto hebben de ouverture in de promotieklasse nipt met 2-3 verloren. De Warmenhuizer formatie kwam tegen het Amsterdamse US knap van een 0-2 achterstand in sets terug, maar kon een matchpoint in de vijfde set niet benutten.

Middenblokkeerder…

Bejo-Dinto dames staan met lege handen

07-04-2015 AMSTERDAM - Het is de volleybalsters van Bejo/Dinto niet gelukt om de gedoodverfde kampioen US punten afhandig te maken. De ploeg van coach Geco Verblaauw kon twee sets aardig partij geven maar stond uiteindelijk met lege handen:4-0.
Stopper-loopster Inge Ligthart was niet ontevreden over het…

Dinto H2 slaagt er niet in punten mee naar huis te nemen

23-09-2013 AMSTERDAM – De volleyballers van Dinto 2 hebben tegen US ondanks een behoorlijk spelniveau geen punten naar Warmenhuizen meegenomen: 4-0.

Stopperloper Sander van den Berg was desondanks niet ontevreden. “We hadden door de blessures van Jim Quant en Wouter Piersma en het terugschrijven van…