Dinto nieuws

6 berichten gevonden

De Nijs/Dinto Madjoe 2 / Dinto Ds 2 - Madjoe Ds 2

10-03-2017 WARMENHUIZEN - De volleybalhoofdmacht van De Nijs/Dinto  heeft weer een titelkandidaat met een nederlaag naar huis gestuurd. De mannen wonnen met 3-1 van Madjoe. De vrouwen van Dinto 2 konden het net niet bolwerken tegen de reserves van Madjoe en lieten meerdere kansen op een vijfsetter liggen…

De Nijs/Dinto verliest nipt van US

24-09-2016 WARMENHUIZEN - De volleyballers van de Nijs/Dinto hebben de ouverture in de promotieklasse nipt met 2-3 verloren. De Warmenhuizer formatie kwam tegen het Amsterdamse US knap van een 0-2 achterstand in sets terug, maar kon een matchpoint in de vijfde set niet benutten.

Middenblokkeerder…

De Nijs/Dinto H1 - Jonas H1

14-12-2015 WARMENHUIZEN - De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben op overtuigende wijze de top drie van de promotieklasse bereikt. Met een 3-1 zege op Jonas kon de ploeg van Cees Bloothooft ondanks een minimale selectie vier punten bijtekenen.
Vooraf had diagonaalspeler Klaas de Boer zijn zorgen geuit…

Mooie afsluiting van het seizoen voor de hoofdmachten

22-04-2013 WARMENHUIZEN – In een enerverend duel hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto in stijl het seizoen afgesloten. De ploeg van coach Geco Verblaauw won met 3-1 van het Hilversumse Gemini/S. De mannen van de Nijs/Dinto wisten bij het Volendamse MOVE knap met 2-3 te winnen.

Het duel van de…

De Nijs/Dinto definitief in veilige middenmoot Regiodivisie

16-04-2012 WARMENHUIZEN – Tegen het hoger geplaatste US hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een prima prestatie geleverd. De ploeg van gelegenheidscoach Jim Quant pakte een 3-1 overwinning en speelde zich daardoor definitief in de veilige middenmoot van de regiodivisie.

Jurgen van Baar had een…

De Nijs/Dinto wint nipt van Huizen

23-01-2012 WARMENHUIZEN – In een stroperig duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de reserves van PDK/Huizen verslagen: 3-2.
 
Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart was tevreden met de punten, maar het spel kon hem niet echt bekoren. “Het team is geen geoliede machine. Het spel was…