Dinto nieuws

7 berichten gevonden

Wedstrijdresultaten 2 april van Dames 1, Heren 1 en Heren 2

04-04-2016 Compaen Ds2 - Bejo/Dinto Ds1 
OOSTZAAN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen Compaen een 2-0 achterstand knap omgebogen in een 2-3 overwinning.

Door de afwezigheid van Cindy Pronk en Lynn Delver was de selectie aangevuld met Simone van Haneghem en Lieke Veldhuis uit…

De Nijs/Dinto H1 - Jonas H1

14-12-2015 WARMENHUIZEN - De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben op overtuigende wijze de top drie van de promotieklasse bereikt. Met een 3-1 zege op Jonas kon de ploeg van Cees Bloothooft ondanks een minimale selectie vier punten bijtekenen.
Vooraf had diagonaalspeler Klaas de Boer zijn zorgen geuit…

Dinto heren 2 - vv Jonas heren 1

25-09-2015 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben na een mislukte seizoenopening bij Madjoe in eigen huis het blazoen weer opgepoetst. De ploeg van gelegenheidsspelverdeler Sander van den Berg trakteerde Jonas op een 3-1 nederlaag.
Beide wedstrijden waren volgens van den Berg niet te…

Teleurstellend verlies voor Dinto dames 1

23-03-2015 BEVERWIJK - Door het 3-1 verlies tegen concurrent Jonas wordt het voor de volleybalsters van Bejo/Dinto nog een hele klus zich te handhaven in de derde divisie. Ook concurrent Simokos won haar wedstrijd en daardoor zakt Dinto naar de laatste positie op de ranglijst.
De verschillen zijn erg…

Teleurstellende wedstrijd voor Bejo- Dinto tegen Jonas

24-11-2014 WARMENHUIZEN - Tegen hekkensluiter Jonas hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto slechte zaken gedaan. De ploeg van coach Geco Verblaauw heeft door een 1-3 nederlaag het stokje van de Heemskerksen ongewild overgenomen.

”Diep teleurstellend allemaal”, vond Verblaauw. ”We wisten dat het voor…

Heren 2 verslaat Jonas na 0-2 achterstand

12-10-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben een mooie zege geboekt op het sterke Jonas uit Beverwijk. De ploeg van trainer/coach Cees Bloothooft wist een 0-2 achterstand in sets om te buigen naar een 3-2 overwinning.

Toch ging dit volgens buitenaanvaller Djerry Tervoort niet zonder…

Eerste overwinning voor dames 6!

06-10-2012 Dames 6 is er in geslaagd Jonas 6 te verslaan. Wisten zij in de eerste wedstrijd van het seizoen al een set van Dinto 5 af te snoepen, nu vonden ze dat niet genoeg en pakten er 3.
Het team is aan hun tweede seizoen bezig en vorig jaar slaagden ze er niet in om ook maar iets te…