Dinto nieuws

18 berichten gevonden

Winst en verlies voor Dinto herenteams

05-11-2016 WARMENHUIZEN - De volleyballers van Dinto 2 hebben de koppositie in de promotieklasse heroverd. De formatie maakte met 4-0 korte metten met Wham Wham. De hoofdmacht van de Nijs/Dinto had weinig in te brengen tegen VCC’92 in Wormer en verloor met maximale cijfers.
Diagonaalspeler Jurgen van Baar…

Dinto heren2 - De Nijs/Dinto H1

22-01-2016 WARMENHUIZEN - Het is De Nijs/Dinto voor de vierde maal in successie niet gelukt de reserves van dezelfde volleybalvereniging op de knieën te dwingen. De selectie van coach Cees Bloothooft ging met 1-3 onderuit.

Dinto 2 staat op een fraaie tweede positie in de promotieklasse en door een…

Dinto heren2 - Compaen heren1

14-11-2015 WARMENHUIZEN - De volleyballers van Dinto 2 zijn er niet in geslaagd de koploper Compaen de eerste nederlaag toe te dienen. De thuisploeg wist alleen de derde set van de Oostzaners afhandig te maken:1-3.
”We hebben zeker niet verkeerd gespeeld”, vond stopper-loper Pim van der Aa. ”We konden…

Heren 2 sluit seizoen af met 1-3 overwinning op Croonenburg

13-04-2015 CASTRICUM - De volleyballers van Dinto 2 hebben op een overtuigende wijze het seizoen afgesloten. De ploeg van coach Cees Bloothooft was op alle fronten de hoofdmacht van Croonenburg de baas. Alleen de afsluitende set ging naar de Castricummers: 1-3.
”Dit is echt een mooi einde van de…

Een avond om snel te vergeten voor Dinto heren 2

23-03-2015 ZAANDAM - Het seizoen van de volleyballers van Dinto 2 lijkt als een nachtkaars uit te gaan. De ploeg van coach Cees Bloothooft ging met 3-1 ten zonder tegen Zaanstad.
”Het was een avond om snel te vergeten”, verzuchtte Bloothooft. ”We werden bij tijd en wijle weggespeeld. De passing was soms…

Heren 2 tevreden over vertoonde spel tegen Amsterdam

16-03-2015 WARMENHUIZEN - Na wat tegenvallende resultaten konden de volleyballers van Dinto 2 weer tevreden zijn over het vertoonde spel. De ploeg van coach Cees Bloothooft won overtuigend van de reserves van VV Amsterdam:3-1.
Alleen de eerste set was nog matig zag ook Bloothooft.”Het was toen nog een…

Dinto heren 2 oppermachtig in Bovenkarspel

27-10-2014 BOVENKARSPEL - De volleyballers van Dinto 2 hebben met overmacht de hoofdmacht van Simokos verslagen: 0-4.

Wouter Piersma, die voor het eerst in lange tijd weer een volledige wedstrijd afwerkte, was enthousiast over het vertoonde spel. ”De passing van Sander van den Berg,  Pim van der…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende