Dinto nieuws

18 berichten gevonden

Heren 2 laat promotiekans lopen

19-04-2014 Heren 2 gaat geen promotiewedstrijden spelen om te proberen een plaats in de derde divisie te veroveren. Na de degradatie van Heren 1 was er een kans om via de P/D wedstrijden van H2 volgend seizoen toch weer op derde divisie niveau te gaan spelen. Deze mogelijkheid moeten zij echter laten lopen nu…

Heren 2 zet Madjoe eenvoudig aan de kant

29-03-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben op eenvoudige wijze de strijd om de derde positie in de promotieklasse gewonnen. Concurrent Madjoe werd afgetekend met 4-0 verslagen.

“Het was appeltje eitje”, volgens een verbaasde Emiel Tesselaar. De middenspeler had totaal geen moeite…

Kat en muis spel tussen Dinto 2 en Ardea

31-01-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben met speels gemak het duel met laagvlieger Ardea gewonnen. De ploeg van trainer/coach Cees Bloothooft hoefde niet diep te gaan om de volle winst te pakken tegen de Heerhugowaardse bezoekers: 4-0.

“Het was kat en muis”, volgens spelverdeler…

Heren 2 komt slagvaardigheid tekort

20-01-2014 HAARLEM – De volleyballers van Dinto 2 hebben slechte zaken gedaan voor het klassement in de promotieklasse. De ploeg van coach Cees Bloothooft kwam slagvaardigheid tekort tegen het lager geklasseerde Spaarnestad: 3-1.
“Het was weer een uitwedstrijd”, was de nuchtere conclusie van Bloothooft.”…

Heren 2 slachtoffer arbitrage

09-12-2013 ENKHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben de strijd om de derde plaats in de promotieklasse met de reserves van Madjoe met 3-1 verloren.

Centrumspeler George Nieuwland sprak van een gestolen wedstrijd. “We waren de betere ploeg, maar lieten ons door de scheidsrechter van de wijs…

Dinto heren 2 wint van Spaarnestad 3

02-11-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben door een 3-1 overwinning op Spaarnestad de subtop van de promotieklasse bereikt.

De ploeg van coach Cees Bloothooft ging met een lange servicereeks
voortvarend van start. De Haarlemse opponent had niets in te brengen tegen het snelle…

Heren 2 uitgeschakeld in de bekercompetitie

19-10-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 zijn uitgeschakeld in de bekercompetitie. De ploeg van Cees Bloothooft, uitkomend in de promotieklasse, was niet opgewassen tegen de koploper van de derde divisie, A.G.A.V.S. uit Soesterberg: 0-3.
 
“Het is vooraf bezien, gezien het…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende