Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Bekerwedstrijd Dinto MC1 - Prima Donna Kaas Huizen MB1

04-02-2013 Vanavond maandag 4 februari om 19.15 uur spelen de meisjes C1 de kwartfinale van de bekercompetitie in de Doorbraak tegen het sterke Prima Donna Kaas/Huizen. Bij de Holland Top wisten de meiden nog net te winnen.

Onze meiden hopen op een flinke publieke belangstelling!

De Nijs/Dinto wint nipt van Huizen

23-01-2012 WARMENHUIZEN – In een stroperig duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de reserves van PDK/Huizen verslagen: 3-2.
 
Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart was tevreden met de punten, maar het spel kon hem niet echt bekoren. “Het team is geen geoliede machine. Het spel was…

Dinto mannen winnen strijd om koppositie

07-03-2011 WARMENHUIZEN – In een bomvolle sporthal De Doorbraak hebben de volleyballers van de Nijs/Dinto de strijd om de koppositie in de tweede divisie glansrijk gewonnen. De ploeg van Geco Verblaauw knokte zich naar de overwinning en moest alleen de laatste set aan Huizen afstaan: 3-1.

Het verlies…

Dinto mannen moeten fraaie voorsprong prijsgeven

13-12-2010 HUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben na een zware strijd een fraaie 0-2 voorsprong tegen naaste belager Prima Donna Kaas Huizen prijs moeten geven. De ploeg van coach Geco Verblaauw speelde aanvankelijk fantastisch, maar kon de cruciale derde set niet binnenslepen. Huizen profiteerde…

Dinto/De Boemel strijdend ten onder in Bekerfinale

06-04-2010 SOESTERBERG – De bekerfinale tussen de volleyballers van Dinto/De Boemel en Huizen was ongekend spannend en spectaculair. De ploeg van coach Eric den Boef ging uiteindelijk met 1-3 strijdend ten onder.
 
Den Boef had zijn ploeg vooraf opgedragen om alles te geven en dan wel te zien…