Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Bejo/Dinto eervol uitgeschakeld in 3e ronde bekertoernooi

22-12-2016 HUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn tegen PDK/Huizen eervol uitgeschakeld in de kwartfinale van de beker:3-2.
Waar Dinto het derde team van Huizen verwachtte, dat in de promotieklasse speelt, kwam er een totaal andere ploeg binnen de lijnen. De basis bestond uit vier speelsters uit de…

Fantastische prestatie meisjes C in kwartfinale beker!

05-02-2013 De meisjes C hebben in een superspannende wedstrijd net aan met 2-3 verloren van het ijzersterke Prima Donna Kaas Huizen meisjes B.

Huizen had niets aan het toeval overgelaten en twee zeer sterke speelsters uit de seniorencompetitie meegenomen. Na een overtuigende eerste set van Huizen…

Winst voor heren 1 tegen PDK Huizen 2

14-01-2013 WARMENHUIZEN – Na zes nederlagen op rij hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto weer de smaak van een overwinning mogen proeven. Op één set na was de ploeg van gelegenheidscoach Rick Breeuwer oppermachtig tegen Huizen: 3-1.

De spelverdeler Sander van den Berg van Dinto is teruggeschreven…

De Nijs/Dinto wint nipt van Huizen

23-01-2012 WARMENHUIZEN – In een stroperig duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de reserves van PDK/Huizen verslagen: 3-2.
 
Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart was tevreden met de punten, maar het spel kon hem niet echt bekoren. “Het team is geen geoliede machine. Het spel was…

Bejo/Dinto stoomt op naar de tweede plaats

28-11-2011 HUIZEN – Tegen de directe concurrent PDK Huizen hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een fraaie overwinning behaald. De ploeg van coach Derk de Saegher stoomde daardoor op naar de tweede positie in de eerste divisie:2-3.

“Eindelijk weten we een lastige uitwedstrijd netjes te winnen”,…