Dinto nieuws

16 berichten gevonden

De Nijs/Dinto H1 - Compaen

21-12-2015 OOSTZAAN - De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben tegen de koploper Compaen de huid duur verkocht. In een hoogstaand duel vocht de ploeg van Cees Bloothooft voor elk punt en kreeg met de winst van de vierde set uiteindelijk de beloning:3-1.

Centrumspeler Nico van der Gragt was uitermate…

Dintomannen kunnen geen potten breken

28-11-2011 AMSTERDAM – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben tegen de koploper van de regiodivisie US geen potten kunnen breken: 4-0.
Coach Cees Bloothooft van Dinto baalde van de geringe
wisselmogelijkheden in zijn ploeg. “De jongens die er waren hebben het prima gedaan. Maar het blijft…

Opnieuw winst voor Dinto 2

07-11-2011 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de ongeslagen status behouden. Het laaggeklasseerde Wham Wham 1 had weinig in te brengen tegen de ploeg van coach Geco Verblaauw: 4-0.

“We hebben de eerste twee sets uitstekend gespeeld”, concludeerde Verblaauw. “Maar wat je dan vaak ziet…

Dinto mannen winnen strijd om koppositie

07-03-2011 WARMENHUIZEN – In een bomvolle sporthal De Doorbraak hebben de volleyballers van de Nijs/Dinto de strijd om de koppositie in de tweede divisie glansrijk gewonnen. De ploeg van Geco Verblaauw knokte zich naar de overwinning en moest alleen de laatste set aan Huizen afstaan: 3-1.

Het verlies…

Dinto 2 laat het op beslissende momenten afweten

29-01-2011 WARMENHUIZEN – Ondanks prima weerwerk hebben de volleybalsters van Dinto 2 tegen Zaanstad geen punten aan het magere totaal kunnen toevoegen. De ploeg van coach Pieter Hek kon goed meekomen met de koploper in de regiodivisie, maar de hekkensluiter liet het op de beslissende momenten in de passing…

Dames 2 verslaat koploper Forza

18-10-2010 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de koploper van de regiodivisie Forza Hoogland met 3-2 verslagen.
Coach Pieter Hek was tevreden met het spel, maar zag dat er nog meer in had gezeten. “Als je twee sets met 23-25 verliest kan het stuivertje zomaar anders vallen. Maar goed, met…

Eindelijk winst voor de Nijs/Dinto

14-12-2009 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hunkerden naar een overwinning. Na een flinke strijd pakte de ploeg van Geco Verblaauw nota bene tegen koploper SSS2 uit Barneveld een bevrijdende zege: 3-2.

Buitenaanvaller Jurgen van Baar vond deze triomf een goede prestatie. “Het was…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-volgende