Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Extra jeugdtraining van start gegaan

18-11-2007 De jeugdtraining op zondagmorgen is vandaag (18-11) van start gegaan. Tussen 10.00 en 12.00 uur wordt er door verschillende groepen aan de volleybaltechniek geschaafd, onder enthousiaste leiding van de trainers, Kor Hof, Erik Poel en Emile Bongers. De trainingen worden om de twee weken gehouden in…

Geen extra promotiewedstrijden heren op 5 mei

06-05-2007 Aan alle betrokkenen

In verband met een terugtrekking uit de 2e divisie heren, komt er een extra plaats vrij in deze divisie.
Dit betekent dat de extra promotiewedstrijden voor de 2e divisie heren van zaterdag 5 mei a.s. in Hattem niet gespeeld zullen worden.

De teams Univé…

Extra training voor de jeugd

02-02-2007 Met ingang van 4 februari gaat de extra jeugdtraining van start. Op zondagmorgen zal er in de Doorbraak 1.5 uur getraind worden door de C en B jeugd van Dinto. De jeugdcommissie hoopt hierdoor het niveau van de jeugdteams verder op te krikken. Alle jeugdleden die voor de training in aanmerking komen…

Extra thema-avond Volleybal Blessure Vrij

08-12-2005 Vanwege de grote animo voor de thema-avond Volleybal Blessurevrij, met name in Amsterdam, organiseert de NeVoBo een extra thema-avond. Een extra avond over dit onderwerp om ieder NeVoBo lid dat geïnteresseerd is de mogelijkheid te bieden zo’n avond te bezoeken:
 
Datum  Donderdag…

Even wat extra aandacht voor onze reclameborden

24-09-2004 Ook dit seizoen zijn er weer een aantal reclameborden te bezichtigen op de zaterdagthuiswedstrijden in Sporthal De Doorbraak.

De sponsorcommissie heeft een systeem in ontwikkeling om de borden eenvoudig op te hangen en te verwijderen. Hierover binnenkort meer.

Bijgevoegde…