Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Bejo/Dinto levert kwaliteit in wegens blessure Simone van Haneghem

13-01-2014 AMERSFOORT – Tegen een sterk Keistad hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto één punt verzilverd. De ploeg van Geco Verblaauw speelde niet onverdienstelijk, maar schoot vooral in de passing tekort om het de thuisploeg lastig te maken:3-1.

Verblaauw moest wederom Simone van Haneghem missen…

Ernstige blessure Jurgen van Baar zet extra domper op wedstrijd

02-03-2009 WARMENHUIZEN – Door een 1-3 overwinning op het laaggeklasseerde Haarlem hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de derde positie in de tweede divisie verstevigd. Bij de mannen van De Nijs/Dinto was het een trieste dag. De ploeg werd geconfronteerd met ernstig blessureleed en werd bovendien overklast…

Extra thema-avond Volleybal Blessure Vrij

08-12-2005 Vanwege de grote animo voor de thema-avond Volleybal Blessurevrij, met name in Amsterdam, organiseert de NeVoBo een extra thema-avond. Een extra avond over dit onderwerp om ieder NeVoBo lid dat geïnteresseerd is de mogelijkheid te bieden zo’n avond te bezoeken:
 
Datum  Donderdag…

Thema avond Volleybal Blessure Vrij

17-11-2005 Ook bij ons in de buurt wordt een thema avond ”Volleybal Blessure Vrij” gehouden en wel in Sportcomplex de Waardergolf te Heerhugowaard op 7 december a.s. Meer weten? klik op de button Informatie van deze website.