Dinto nieuws

22 berichten gevonden

AVV Keistad Jeugd Buitentoernooi 2017

07-04-2017 Beste wedstrijdsecretariaten, jeugd-volleybalvrienden, trainers, voormalige deelnemers en overige geïnteresseerden,
Kom je weer volleyballen tijdens het Jeugd Buitentoernooi in Amersfoort?
Op zaterdag 20 mei a.s. organiseert Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad dit toernooi weer op het…

Dames 1 wint met 4-0 van Keistad

10-10-2016 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben een klinkende overwinning behaald op Keistad. De selectie liet de Amersfoortse tegenstander kansloos en kon vijf belangrijke punten bijschrijven:4-0.

Na Dinto, met een gemiddelde leeftijd van 17 jaar, is Keistad met een gemiddelde van…

Keistad - De Boemel / WhamWham - Bejo/Dinto

11-01-2016 HARENKARSPEL - Het was een succesvol weekend voor de hoofdmachten van de Boemel en Dinto. De mannen van De Dreu/De Boemel maakten in Amersfoort korte metten met angstgegner Keistad:0-4. De volleybalsters van Bejo/Dinto wonnen in Zwaag met 1-3 van het altijd lastige Wham Wham.

Coach Eric den…

Bejo/Dinto zit in de hoek waar de klappen vallen

27-10-2014 AMERSFOORT - Met een minimale selectie hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto het niet kunnen bolwerken tegen Keistad. De jeugdige ploeg van coach Geco Verblaauw liet een uitstekende indruk achter, maar moest na een flinke strijd zonder punten naar huis:4-0.

Dinto zit op dit moment in de…

Winst voor Dinto en Boemel mannen

03-02-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de laatste strohalm gegrepen voor handhaving in de derde divisie. De ploeg van coach Cees Bloothooft won met 3-2 van de directe concurrent Sovoco uit Soest. De mannen van de Boemel maakten gehakt van Keistad:4-0.

Het is Dinto er alles…

De Nijs/Dinto nog steeds in gevarenzone, na prima wedstrijd tegen Keistad

20-01-2014 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de huid duur verkocht tegen Keistad. De ploeg van gelegenheidscoach Rick van Broekhoven speelde vol overgave en wist een vijfsetter uit het vuur te slepen. Deze werd nipt door de thuisploeg verloren: 2-3.

Dinto zal alle zeilen bij…

Dinto dames verslaan Keistad in uitstekend duel

30-09-2013 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben in een uitstekend duel Keistad verslagen. De ploeg van Geco Verblaauw kon drie sets lang de Amersfoortsen onder de duim houden. De laatste set zakten de passing en aanval wat weg zodat de bezoeksters nog een set mochten meenemen:…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-volgende