Dinto nieuws

73 berichten gevonden

Trainer De Nijs/Dinto tevreden ondanks verlies

27-10-2014 VOLENDAM - Ondanks een 3-1 verlies tegen MOVE was trainer/coach Wim Moorman zeer tevreden over zijn mannen van De Nijs/Dinto.

”We speelden tegen de koploper een uitstekende pot. De jongens hebben zich beloond met een zwaar verdiend punt.” Dinto had het in bepaalde rotaties lastig met de…

Mannen de Nijs/Dinto hebben eerste zege te pakken

04-10-2014 WORMER – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de eerste zege van het seizoen in de promotieklasse te pakken. Tegen het altijd lastige VCC ’92 wist de ploeg van coach Wim Moorman een 2-1 achterstand om te buigen tot een 2-3 overwinning.

“Het waren eigenlijk identieke sets”, vond…

Reis naar Bilthoven levert Dintomannen niets op

18-11-2013 VV Irene nam het thuis op tegen De Nijs/Dinto. De Warmenhuizers speelden een prima pot, maar konden het tegen deze hoogvlieger net niet bolwerken: 4-0.

We hebben heel goed gespeeld, maar het is eigenlijk jammer dat we dan net een tegenstander treffen die een slagje beter is”, verzuchtte…

De Nijs/Dinto oppermachtig tegen Coonenburg H1

11-11-2013 WARMENHUIZEN – De derby tussen de volleyballers van De Nijs/Dinto en Croonenburg is  afgetekend gewonnen door de Warmenhuizer formatie. Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart zag zijn manschappen de Castricummers op alle fronten aftroeven: 4-0.

Het was erop of eronder voor beide ploegen.…

Spanning stijgt voor Dinto mannen tot kookpunt

28-03-2011 ARNHEM – De spanning in de tweede divisie is voor de volleyballers van De Nijs/Dinto tot een kookpunt gestegen. In de loodzware uitwedstrijd tegen Arvevo was de koploper niet in staat de voorsprong op de achtervolgers voldoende te verdedigen: 3-1.

“We wisten dat we het heel zwaar zouden…

De Nijs/Dinto keihard onderuit in Soest

07-02-2011 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben slechte zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Geco Verblaauw had nog nooit in de thuishal van Sovoco weten te winnen en ging nu wederom keihard onderuit: 4-0.

“We hadden een lekkere start met een prima pass en mooie…

UItstekend debuut van dames 1 in de eerste divisie

28-09-2009 WARMENHUIZEN –De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben met een 2-3 zege op Devolco uitstekend gedebuteerd in de eerste divisie. Ook de mannelijke hoofdmacht was succesvol. De Nijs/Dinto startte de competitie  met een klinkende 1-3 overwinning op US.

Ferry Breeuwer, die eenmalig de…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-5-volgende