Dinto nieuws

23 berichten gevonden

Heren 2 speelt uitstekend in Amstelveen

27-09-2010 AMSTELVEEN _ De volleyballers van Dinto 2 zijn de competitie uitstekend begonnen. De ploeg van coach Cees Bloothooft wist met een minimale bezetting een 1-3 overwinning tegen Martinus uit het vuur te slepen.

“Eigenlijk hadden we zelfs met 4-0 moeten winnen”, vond Bloothooft. “We hebben drie…

Heren 3 legt het af tegen hooggeplaatst Martinus

10-04-2010 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 3 hebben in een prima wedstrijd het net aan af moeten leggen tegen het hooggeplaatste Martinus:1-3.

De Amstelveense opponent was volgens centrumspeler Emiel Tesselaar een uitstekende tegenstander. “De ploeg bestond uit ex-eredivisiespelers en…

Dames 2 laat Martinus 3 met lege handen staan.

28-01-2010 AMSTELVEEN – Tegen het thuis lastig te bestrijden Martinus hebben de volleybalsters van Dinto 2 flink uitgehaald: 0-4.
 
Diagonaalspeelster Pauline Bleyendaal zag dat haar ploeg goed omging met de boomlange tegenstander. “Martinus heeft vooral op het midden een enorme aanvalskracht.…

Heren 3 gaat goed van start in het nieuwe jaar

07-01-2010 AMSTELVEEN – Door een fraaie puntendeling met koploper Martinus zijn de volleyballers van Dinto 3 het jaar prima begonnen.

“Eindelijk weer eens een leuke pot” ,verzuchtte aanvoerder Nikolajev Ligthart. “Door prima servicedruk van Sjors Dekker konden we de opbouw van de thuisploeg lekker…

Dinto D2 - Martinus D3

17-10-2009 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de opgaande lijn ingezet. Tegen het nog ongeslagen Martinus was de ploeg van Pieter Hek in de eerste drie sets soeverein: 3-1.
 
De overtuigende zege was verrassend volgens Hek. “We misten drie speelsters en zagen een twaalfkoppig…

Prima resultaten Dinto teams op eigen toernooi

14-09-2009 WARMENHUIZEN – Het Fons Goudsblomtoernooi is voor de ploegen van Dinto prima verlopen. De mannen van De Nijs/Dinto pakten de eerste plaats en de vrouwen van Bejo/Dinto hielden goed stand tegen de veel hoger ingeschaalde opponenten.
 
De ploeg van Rick Breeuwer kwam er tegen de…

Sterk bezet Fons Goudsblom Dinto Toernooi.

04-09-2009 Zaterdag 12 september staat het jaarlijkse Fons Goudsblom Dinto toernooi op het programma bij volleybal vereniging Dinto uit Warmenhuizen. Op het toernooi zullen zowel heren als dames 1 hun opwachting maken.

Vooral dames 1, die dit jaar zal uitkomen in de 1e divisie, kan rekenen op veel…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-volgende