Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Dames 2 weer aan kop na overwinning op Odin 1

15-03-2008 HEEMSKERK – Door een klinkende overwinning op directe concurrent Odin 1 hebben de volleybalsters van Dinto 2 goede zaken gedaan voor een eventueel kampioenschap in de promotieklasse. De 1-3 zege bracht de Warmenhuizense formatie weer aan kop van de ranglijst.

Odin leek tot vorige week de…

Heren 2 blijft ongeslagen aan kop

27-10-2007 WARMENHUIZEN – Nog altijd zijn de volleyballers van Dinto 2 ongeslagen in de promotieklasse. De formatie van Nikolajev Ligthart bleef moeiteloos overeind tegen het laaggeklasseerde Zaanstad 2: 4-0.

Het treffen met de Zaankanters was weinig enerverend. Zonder groots te spelen pakte Dinto in…

Dinto H2 krijgt kous op de kop

10-02-2006 bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – De succesvolle lijn die de volleyballers van Dinto 2 hadden ingezet is op brute wijze doorbroken. Tegen het laaggeklasseerde Haarlem 2 kon de thuisploeg na een overdonderende eerste set geen vuist meer maken: 1-3.

“ Misschien was de start wel te goed…

Dinto nog steeds aan kop in Sponsoractie

07-11-2005 De laatste week van de Jeugdsponsor actie van Supermarkt Deen is aangebroken, ook afgelopen zaterdag heeft de Dintojeugd weer goed hun best gedaan in de winkel aan de Rietzangerstraat en dat heeft tot resultaat gehad dat we nog steeds bovenaan staan. We roepen iedereen op om ook deze laatste week…