Dinto nieuws

11 berichten gevonden

Koppositie voor heren 2 na 3-1 overwinning op Reflection

28-10-2016 OPMEER - Door een 1-3 overwinning op Reflection hebben de volleyballers van Dinto 2 de koppositie gepakt in de promotieklasse.
Stopper-loper Sander van den Berg  zag zijn ploeg uitstekend uit de startblokken komen. ”Ondanks dat we weinig servicedruk hadden liepen we snel bij de tegenstander…

Meiden C2 niet te verslaan!

11-11-2012 Vandaag stond C2 tegenover VC Allvo MC1 uit Almere.
En wat was het een spannende wedstrijd!
De eerste set werd gewonnen door Dinto maar de meiden van Allvo boden goede weerstand en wonnen de 2e set.
Het kostte wat moeite maar na een felle strijd met een paar enorme lange rally’s…

Het zat er ”net niet in” voor Bejo/Dinto

16-01-2012 SOEST – De topper in de eerste divisie tussen de volleybalsters van Sovoco en Bejo/Dinto is door de thuisploeg nipt gewonnen: 3-2.
“Het zat er vandaag net niet in”, was de korte conclusie van coach Derk de Saegher. “We speelden redelijk, maar als je tegen een team in de top zes speelt moet het…

De Nijs/Dinto behoudt koppositie

08-11-2010 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben de koppositie in de tweede divisie weten te behouden. Het laaggeklasseerde Scylla uit Wageningen werd door de formatie van Geco Verblaauw volledig weggespeeld: 4-0.

Uiteraard was Verblaauw content met de eclatante zege. “Ik ben blij…

Dames 2 geeft koppositie prijs in Haarlem

14-01-2008 HAARLEM – De volleybalsters van Dinto 2 hebben hun koppositie in de promotieklasse moeten prijsgeven. Spaarnestad kwam als directe concurrent beter voor de dag en gunde de Warmenhuizer reserves geen set: 4-0.

Direct in de eerste set was duidelijk dat Dinto een offday had. De ploeg was met…

Dames 2 draagt koppositie over aan Nivo

20-01-2007 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 zijn geen koploper meer in de promotieklasse. In een voor de ploeg van Rick Breeuwer ontluisterend slecht duel troefde concurrent Nivo uit Hoorn de opponent op alle fronten af: 0-4.

Vanaf het prille begin liep het al niet bij Dinto. De passing…

Dames 2 verstevigd koppositie

11-12-2006 ENKHUIZEN – Tegen het sterke Madjoe 3 hebben de volleybalsters van Dinto 2 de koppositie in de promotieklasse flink verstevigd. Alleen in de tweede set was er sprake van een gelijkopgaande strijd maar ook dit deel werd uiteindelijk binnengehaald: 0-4.

De thuisploeg moest de geroutineerde…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende