Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Heren 2 speelt puike wedstrijd tegen Phoenix

07-02-2011 BEVERWIJK – De topper in de promotieklasse tussen koploper Phoenix en runner-up Dinto 2 is door de mannen uit Warmenhuizen glansrijk gewonnen: 1-3.

De ploeg van Cees Bloothooft startte voortvarend in de eerste set, maar liet in de slotfase met de buitenaanval en de service onnodige steken…

Verrassende overwinning voor Dinto 3

06-03-2010 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 3 hebben verrassend de koploper Phoenix verslagen. De ploeg van Nikolajev Ligthart was met 3-2 te sterk voor de gedoodverfde titelkandidaat uit Beverwijk.
 
“We waren uitzonderlijk goed,” vond de stopper-loper Pim van der Aa. “We hebben dit…

Heren 2 kan niet stunten tegen Phoenix

11-01-2008 WARMENHUIZEN – Tegen koploper Phoenix hebben de volleyballers van Dinto 2 niet kunnen stunten. De ploeg van coach Nikolajev Ligthart was de eerste twee sets gelijkwaardig, maar kon het net niet afmaken. Vervolgens zakte de thuisploeg af naar een bedenkelijk niveau en waren de Beverwijkers heer en…

Phoenix 1 - Dinto H2

02-10-2006 bron: Schager Courant
BEVERWIJK – De volleyballers van Dinto 2 hebben aan het eerste treffen van het seizoen slechts één punt overgehouden. Phoenix was over het geheel genomen een tandje beter en zegevierde met 3-1.

Dinto moest het duel zonder vaste spelverdeler en aanvoerder Nikolajev…