Dinto nieuws

20 berichten gevonden

Week van de scheidsrechter

13-11-2010 Van 12 tot en met 21 november is het de ‘Week van de Scheidsrechter’. Een actie die wordt ondersteund vanuit het Masterplan Arbitrage, waarbij we de scheidsrechter graag een keer in het zonnetje zetten.

De Nevobo wil ‘De Week van de Scheidsrechter’ een landelijk karakter meegeven, dus wij…

Scheidsrechter gooit roet in het eten bij Bejo/Dinto

01-03-2010 WARMENHUIZEN – Tegen titelpretendent VC Leeuwarden hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto één punt weten te bemachtigen. De ploeg van Rick Breeuwer had zeker kansen op een fraaier resultaat, maar een ongelukkig slot in de derde set bleek fataal: 1-3.

Breeuwer had na afloop moeite om de…

Vier belangrijke punten voor Dinto H3

05-02-2010 WARMENHUIZEN – De inhaalwedstrijd tegen het hoger geklasseerde VIP heeft de volleyballers van Dinto 3 vier belangrijke punten opgeleverd: 3-1.

Stopper-loper Pim van der Aa was aanvankelijk nog bang dat het duel weer niet zou plaatsvinden. “Om half tien was er nog steeds geen scheidsrechter.…

Opfrissen Spelregelkennis Volleybal

09-10-2009 Scheidsrechter zijn is leuk, moet leuk blijven en zelfs nog leuker worden! Vind je de volleybalsport leuk en zou je volleybalwedstrijden willen leiden dan geeft Dinto je hiervoor de kans.

Denk je nou, dat fluiten zie ik niet zitten, maar ik zou wel meer willen weten over de spelregels van…

Fluiten wedstrijden

17-09-2009 Beste Leden,

Vanmorgen is het scheidsrechtersschema verspreid. Graag jullie aandacht voor de informatie die hieronder staat met betrekking tot het fluiten.

Fluiten wedstrijden
We gaan er vanuit dat iedereen die een wedstrijd fluit dit zo sportief mogelijk doet. Dat houdt in dat…

Nieuwe scheidsrechters bij Dinto

09-03-2009 Zaterdagmiddag 7 maart j.l. zijn Dion Berkhout en Chiel de Ruijter geslaagd als scheidsrechter. Als examen opdracht floten zij de wedstrijden Dinto MB1- CTO Smash MB en Dinto MC1 - Smashing MC. Na afloop kregen zij hun certificaat en badge namens de Nevobo uitgereikt door Otto Seegers.

In…

Wijzigingen scheidsrechter overzicht

10-10-2007 Hallo allemaal,
 
Omdat er wat wijzigingen zijn doorgevoerd in het competitie programma van enkele teams heeft dit ook gevolgen voor het scheidsrechtersoverzicht.
Voor de volgende teams is er dan ook wat veranderd in het overzicht ten opzichte van het eerste…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende