Dinto nieuws

31 berichten gevonden

Recreantentoernooi Simokos

15-11-2017 Op 4 november speelden wij, de recreanten, ons eerste toernooitje bij Simokos. We hebben dan al een aantal pittige trainingen van Joop Bijlsma gehad en zijn er helemaal klaar voor. Het niveauverschil is  vrij groot in onze poule.
De eerste twee wedstrijden verliezen we dan ook kansloos,…

Simokos D2 - Bejo/Dinto D1

25-01-2016 BOVENKARSPEL - Door een 0-4 overwinning op Simokos hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de tweede positie op de ranglijst verstevigd.

De jeugdige Warmenhuizer selectie zette in de eerste set direct druk op de thuisploeg. Door de gevarieerde opslag kwam de opbouw bij Simokos keer op keer…

Bejo/Dinto Ds1 - Simokos Ds2

12-10-2015 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de derde zege op rij geboekt. De jeugdige formatie wist promovendus Simokos met degelijk volleybal op een 3-1 nederlaag te trakteren.
De goede start is een opsteker voor de ploeg, vond ook aanvoerster Misha Nannes, die zelf nog niet geheel…

Volleybalsters Bejo/ Dinto 1e overwinning van het seizoen

03-11-2014 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben voor het eerst dit seizoen de smaak van de overwinning mogen proeven. De ploeg van coach Geco Verblaauw was drie sets lang duidelijk de meerdere van Simokos,maar liet de laatste set aan het eind de teugels te veel vieren: 3-1.
”Dat was dan…

Dinto heren 2 oppermachtig in Bovenkarspel

27-10-2014 BOVENKARSPEL - De volleyballers van Dinto 2 hebben met overmacht de hoofdmacht van Simokos verslagen: 0-4.

Wouter Piersma, die voor het eerst in lange tijd weer een volledige wedstrijd afwerkte, was enthousiast over het vertoonde spel. ”De passing van Sander van den Berg,  Pim van der…

Buitentoernooi bij Simokos

13-06-2014 Hallo volleybal-liefhebbers !

Simokos gaat op 7 september een gezellig buitentoernooi organiseren op het terrein waar ook Forever Young gehouden wordt. Het terrein is tegen die tijd weer helemaal opgeknapt, het is dus spelen op grasvelden.
We zouden het heel leuk vinden als jullie met…

Heren 2 overklast Simokos in laatste competitiewedstrijd

07-04-2014 BOVENKARSPEL – Op overtuigende wijze hebben de volleyballers van Dinto 2 de laatste wedstrijd tegen Simokos gewonnen. De ploeg van coach Cees Bloothooft heeft zich daardoor definitief geplaatst voor promotiewedstrijden voor een plaats in de derde divisie.

“We waren heer en meester”, volgens…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-5-volgende