Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Dinto CMV team naar Regio Finale in Soest

09-05-2014 Aanstaande zaterdag 10 mei worden in Soest de regio finale CMV 6 gespeeld. Diverse kampioenen van de speelkernen uit de regio West komen bij elkaar om de regiofinale dag te spelen.
 
De organisatie is in handen van Victor Visser i.s.m. de vereniging Sovoco. Het zal een mooie dag…

Dintomannen zitten in de hoek waar de klappen vallen

28-10-2013 SOEST – De mannen van De Nijs/Dinto wachten nog steeds op de eerste winstpartij. De ploeg van gelegenheidscoach Geco Verblaauw herstelde zich na een zwakke start uitstekend, maar kon tegen Sovoco net niet een vijfde set uit het vuur slepen: 3-1.

“We zitten in de hoek waar de klappen…

Het zat er ”net niet in” voor Bejo/Dinto

16-01-2012 SOEST – De topper in de eerste divisie tussen de volleybalsters van Sovoco en Bejo/Dinto is door de thuisploeg nipt gewonnen: 3-2.
“Het zat er vandaag net niet in”, was de korte conclusie van coach Derk de Saegher. “We speelden redelijk, maar als je tegen een team in de top zes speelt moet het…

De Nijs/Dinto keihard onderuit in Soest

07-02-2011 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben slechte zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. De ploeg van Geco Verblaauw had nog nooit in de thuishal van Sovoco weten te winnen en ging nu wederom keihard onderuit: 4-0.

“We hadden een lekkere start met een prima pass en mooie…

Onverwachte nederlaag voor mannen De Nijs/Dinto

12-10-2009 SOEST – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn tegen een onverwachte nederlaag opgelopen. Opponent Sovoco had nog geen duel gewonnen, maar ontpopte zich als een onneembare veste voor de ploeg van Geco Verblaauw: 3-1.
 
“ We speelden aanvankelijk zonder bezieling. Het begon al rommelig…