Dinto nieuws

6 berichten gevonden

Bejo/Dinto speelt kansloze partij in Heino

06-11-2006 Het duel tegen het Overijsselse Heino heeft de volleybalsters van Bejo/Dinto geen punten opgeleverd. Behoudens enkele lichtpuntjes speelde het team van Dennis Vlietstra een fletse en kansloze partij: 4-0.

Assistent coach Han Ruiterkamp verbaasde zich over de sterkte van de thuisploeg: “…

Heren 2 speelt veel te sloom tegen Wham Wham

03-11-2006 ZWAAG – De volleyballers van Dinto 2 hadden tegen de hoofdmacht van Wham Wham bij winst goede zaken kunnen doen. Het werd echter een desillusie voor de ploeg uit Warmenhuizen. In een slechte wedstrijd trok de thuisploeg aan het langste eind: 3-1.

“ Het was absoluut geen leuke pot”,volgens…

Ook Dinto heren 5 speelt PD wedstrijd

22-04-2005 Heren 5 heeft het goed gedaan in de competitie, zij zijn als 2e geëindigd in de vierde klasse, dit geeft recht op het spelen van een promotie/degradatie wedstrijd tegen Madjoe 9 en daarmee promotie naar de derde klasse af te dwingen.
Het Madjoe team is in deze klasse een na laatste geworden,…

Wispelturig spel speelt Dinto dames parten

14-12-2004 Na de glansrijke overwinning tegen Devolco dichtten de volleybalsters van Bejo/Dinto zich kansen toe om minimaal een set te pakken bij het sterke Zaanstad. In twee speldelen kwam de ploeg van Leo Snepvangers zeer dichtbij de winst, maar kon het net niet afmaken: 4-0.

“De wispelturigheid…

Heren 2 speelt sterke wedstrijd tegen VIP

28-03-2004 Na een formidabele wedstrijd zijn de volleyballers van Dinto 2 nu vrijwel zeker van lijfsbehoud in de regioklasse. ( Volgend seizoen, in de nieuwe competitie opzet, promotieklasse) Het team van Nikolajev is de tweede seizoenshelft, na versterking met Jean en Rick, prima op dreef en liet…

Deloitte&Touche/Dinto speelt goede wedstrijd tegen Alterno: 3-1

10-02-2003 Na 4 nederlagen op rij was er nu weer winst voor de mannen uit Warmenhuizen. Coach Ruud v.d. Ploeg kon Rick Breeuwer weer inzetten als passer/loper, hij is enigszins hersteld van een vervelende knieblessure. Hierdoor stond hij in de vorige wedstrijd als libero in het veld. Op deze plek was nu Erik…