Dinto nieuws

6 berichten gevonden

Sponsorcommissie

05-01-2012 Bent u van plan om sponsoractiviteiten te ondernemen waarbij een bedrijf bijvoorbeeld een Dinto team gaat sponsoren met nieuwe shirts, trainingspakken etc. dan wordt u verzocht eerst contact op te nemen met de sponsorcommissie. Een en ander is bedoeld om de uniforme uitstraling naar buiten toe te…

Sponsorcommissie scoort 2 nieuwe netrandsponsors

12-08-2007 De sponsorcommissie is er ingeslaagd voor de komende 3 seizoenen netrandsponsors te vinden voor de zaterdag thuiswedstrijden !!

Welke dat zijn hoort u binnenkort. De sponsorcommissie hoopt beide netten te kunnen presenteren tijdens de 1e thuiswedstrijd. (Als de levertijden mee willen…

Sponsorcommissie zoekt nieuwe teamspeler

17-05-2007 Met het aanstaande afscheid van Bas Broersen als sponsorcommissielid zijn de overige heren driftig op zoek naar een nieuw sc-lid.

Weet/ben jij iemand die hiervoor geschikt is ?

Humor, vindingrijkheid, vlotte babbel, dorpskennis, computergebruik, kunstzinnigheid & balgevoel…

Sponsorcommissie wil ballen zien !

04-09-2005 Zoals iedereen weet is het voor sportverenigingen van groot belang dat er jaarlijks zoveel mogelijk sponsorgeld word binnengehaald. Binnen Dinto heeft de sponsorcommissie hierin een grote taak.

Toch vragen wij van de teams ook een bijdrage;
Wij verwachten dat elk (senioren)team…

Sponsorcommissie zoekt dringend plantenverkopers !

02-05-2005 Aanstaande 7 mei 2005 zal wederom de plantenactie van start gaan. Voor de verkoop van de geraniums en fuchsias zijn wij ook dit jaar op zoek naar getalenteerde verkopers/assistenten.

We hebben in totaal zo’n 50 mensen nodig dus geef je s.v.p. op bij één van de leden van de…

Sponsorcommissie zoekt vrijwilligers tbv Plantenactie

20-04-2004 Om het werven van de vrijwilligers t.b.v. de plantenactie wat extra daadkracht te geven, heeft de sponsorcommissie een fotoshoot gedaan bij het pittoresk gelegen woonhuis a.d. Dorpsstraat 234.

De volgende personen hebben hun medewerking al toegezegd:

Jan Ligthart
Jos van…