Dinto nieuws

6 berichten gevonden

DeNijs/Dinto sterk in Harderwijk

29-09-2008 HARDERWIJK – In een bloedstollend duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de eerste punten binnengehaald. De ploeg van Wim Moorman wist VVH in de eerste drie sets als snel op een achterstand te zetten en hoefde uiteindelijk alleen het laatste deel in te leveren: 1-3.

De Harderwijkers…

Sterk bezet Dinto toernooi.

26-08-2008 Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen spelen dames 1, dames 2 en heren 1 dit jaar weer het bekende dintotoernooi.
Het toernooi zal worden gespeeld op zondag 14 september 2008 in Sporthal de Doorbraak te Warmenhuizen.

Deelnemende teams bij de dames 1 zijn:
- Bejo/Dinto d1,…

Dames 2 sterk in Enkhuizen

05-11-2007 ENKHUIZEN – Na een uiterst sterk optreden tegen Madjoe hebben de volleybalsters van Dinto 2 de koppositie in de promotieklasse gepakt. De thuisploeg werd aanvankelijk totaal overdonderd en pakte uiteindelijk slechts het laatste setje mee:1-3.

Dinto speelde vermoedelijk de beste wedstrijd…

Mannen De Nijs/Dinto gaan sterk van start

08-10-2007 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto zijn de competitie in de tweede divisie uitstekend begonnen. Aartsrivaal Madjoe uit Enkhuizen was gaandeweg het tweegevecht steeds minder in staat weerwerk te geven aan de ontketende formatie van coach Eric den Boef: 3-1.

Dinto begon nerveus…

Heren 2 zet sterk HVS aan de kant

06-10-2007 WARMENHUIZEN – Na een aantal moeizame seizoensopeningen kennen de volleyballers van Dinto 2 dit jaar een uitstekende start. Na de knappe overwinning op Madjoe werd ditmaal het sterke HVS uit Haarlem met prima spel ruim weggezet: 3-1.

Dinto begon voortvarend aan het duel. Met name de…

Zaanstad te sterk voor Bejo/Dinto

22-01-2003 Tegen Zaanstad,koploper in de 2e divisie konden de Dinto-dames geen potten breken. In de 3e set waren er nog wat kansen, maar het sterk spelende Zaanstad trok aan het langste eind 4-0.
In de 1e set stond het snel 10-5 voor de thuisclub, Josien Oud wist met haar opslag de achterstand te…