Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Heren 3 komt langzaam op oude niveau terug

16-01-2010 WARMENHUIZEN – Voor het eerst dit seizoen hebben de volleyballers van Dinto 3 de volle winst behaald. De geroutineerde Haarlemse formatie HVS kwam op alle fronten tekort tegen de gemotiveerde thuisploeg: 4-0.
 
“Het aloude niveau komt langzaam terug”, zag stopperloper Pim van der…

Heren 3 komt aanvalskracht tekort tegen HVS

01-10-2009 HAARLEM – De volleyballers van Dinto 3 hebben ook hun tweede duel in de promotieklasse tegen het geroutineerde HVS verloren:3-1.
 
“Het was gelukkig allemaal iets beter dan de vorige keer”, constateerde Pim van der Aa. “We kunnen tot nu toe niet over een complete selectie…

Heren 2 zet sterk HVS aan de kant

06-10-2007 WARMENHUIZEN – Na een aantal moeizame seizoensopeningen kennen de volleyballers van Dinto 2 dit jaar een uitstekende start. Na de knappe overwinning op Madjoe werd ditmaal het sterke HVS uit Haarlem met prima spel ruim weggezet: 3-1.

Dinto begon voortvarend aan het duel. Met name de…

Dinto 2 verliest met 2-3 van HVS

13-01-2006 bron: Schager Courant
HAARLEM – De volleyballers van Dinto 2 hebben de eerste wedstrijd na de winterstop voor weinig spektakel kunnen zorgen. Tegen het geroutineerde maar zeker niet sterke HVS kon de ploeg uit Warmenhuizen slechts twee sets naar zich toe trekken.

Aanvoerder Nikolajev…

Heren 2 wil wedstrijd tegen HVS zo snel mogelijk vergeten

02-10-2005 De volleyballers van Dinto 2 konden met een uitgedunde selectie niet imponeren tegen  HVS. De geroutineerde Haarlemse opponent hoefde niet eens voluit te gaan om de maximale winst te behalen: 0-4.
Dinto heeft de laatste seizoenen steeds met spelverdeler Nikolajev Ligthart in de basis…