Dinto nieuws

9 berichten gevonden

Nieuwe trainer voor Bejo/Dinto dames 1

26-04-2010 Als opvolger van Rick Breeuwer wordt Hans Janssen de nieuwe trainer van dames 1. Janssen is geen onbekende bij Dinto, hij nam in het seizoen 1999/2000 het roer over van Ferry Breeuwer.
Twee seizoenen kwam hij met de Dintovrouwen uit in de 1e divisie, maar moest aan het eind van…

Dames 2 terug op tweede positie in klassement

17-02-2007 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben de tweede positie in de promotieklasse heroverd. Na een boeiend duel met de hoofdmacht van Odin uit Heemskerk konden er vier punten worden bijgeschreven: 3-1.

Na het verlies van vorige week tegen de sterke reserves van Odin was het zaak…

Dames 2 vindt weg omhoog terug

26-01-2007 VOLENDAM – Na enkele forse nederlagen waarin Dinto 2 de koppositie moest prijsgeven heeft de ploeg van Rick Breeuwer de weg omhoog weer weten te vinden. Rode lantaarndrager Volendam was geen partij voor de sterke Warmenhuizer formatie: 0-4.

De opdracht die de coach zijn team had meegegeven…

Bejo/Dinto weer terug op aarde

11-12-2006 ARNHEM – De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn na het duel tegen Arvevo weer op aarde beland. De eerste set zag er nog rooskleurig uit voor de ploeg van Dennis Vlietstra, maar nadat deze verloren was knakte er iets bij zijn equipe en walste de Arnhemse middenmoter over de bezoeksters heen:…

Gehavend Bejo/Dinto met slechts 1 punt terug uit Deventer

21-03-2005 De vrouwen van Bejo/Dinto kwamen gehavend aan de start tegen Devolco en konden slechts één punt mee naar huis nemen: 3-1.

Bejo/Dinto kwam met een minimale selectie naar Deventer. Bij de al sterk uitgedunde ploeg ontbrak Simone van Haneghem. Coach Leo Snepvangers had alleen een…

Harry Brokking terug als bondscoach

18-03-2005 Na 13 jaar keert Harry Brokking terug als bondscoach van de Nederlandse volleyballers. De ambitieuze coach hoopt over 3 jaar met de jonge ploeg, op de Olympische Spelen in Peking voor goud te gaan.

In 1986 ging Brokking als assistent van Ari Selinger aan de slag bij de NeVoBo, toen de…

Johan Veltman bij Dinto terug op het oude nest

17-02-2005 Johan Veltman wordt volgend seizoen de nieuwe trainer/coach van de volleybalsters van Bejo/Dinto. Hij is de opvolger van Leo Snepvangers. De Warmenhuizer hoofdmacht is op dit moment in een hevige strijd verwikkeld voor lijfsbehoud in de tweede divisie. Na drie winstpartijen op rij ziet het ernaar…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende