Dinto nieuws

9 berichten gevonden

De Nijs/Dinto heer en meester in de Doorbraak

17-01-2011 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben prima zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap van de tweede divisie. Zelf won de ploeg van Geco Verblaauw overtuigend met 4-0 van Harambee en concurrent Huizen ging met 1-3 onderuit tegen Arvevo.

“We hebben aan onze opdracht…

Stand van zaken Donateurs actie

10-10-2008 Hier even een klein stand van zaken voor wat betreft de ”DONATEURS-TAART”
 
We hebben vernomen dat de strijd is losgebarsten, zo hoorden wij in de wandelgangen dat er een team binnen de vereniging is die persé dit jaar de felbegeerde donateurs-taart wilt winnen.
Er wordt zo hier en…

De Nijs/Dinto doet goede zaken in strijd om de 2e plek

18-12-2006 WARMENHUIZEN – Eindelijk speelden de mannen van De Nijs/Dinto weer eens een wedstrijd waarop weinig aan te merken was. Vooral de eerste twee sets tegen Almere/Haven waren van een ouderwets goed gehalte. Daarna zakte het team van Eric den Boef wat weg en bracht de sterke bezoekers weer op de rails.…

Dinto 2 doet goede zaken tegen VCO

20-01-2006 bron: Schager Courant
ALKMAAR – In een sleutelwedstrijd om het ontlopen van degradatiewedstrijden hebben de volleyballers van Dinto 2 zeer goede zaken gedaan. Directe concurrent VCO uit Oudorp werd in eigen huis met 1-3 verslagen.

Er zat de laatste wedstrijden behoorlijk de klad in bij…

Dinto 2 doet goede zaken tegen De Spuyt

09-04-2005 Tegen het Amsterdamse De Spuyt hebben de volleybalsters van Dinto 2 prima zaken gedaan voor het behoud van de tweede plaats in de promotieklasse. De wedstrijd kon gezien de vierde positie van de tegenstander als een topper beschouwd worden. Niets bleek echter minder waar. De Warmenhuizer formatie…

Dames 2 doet goede zaken in Amsterdam

18-12-2004 Tegen het lastige De Spuyt 1 hebben de volleybalsters van Dinto 2 goede zaken gedaan. De ploeg van Mark van Putten hield de opponent flink onder druk met de opslag en kwam ook met de aanval doeltreffend door: 1-3.

In de eerste set bediende Gemma, Martina regelmatig op de buitenkant. Haar…

Dinto 2 doet goede zaken in Venhuizen

12-02-2004 De volleybalvrouwen van Dinto 2 hebben goede zaken gedaan tegen ASV’55. Alleen in de eerste set ondervond de ploeg van coach Fons veel weerstand. Eenvoudig kon Dinto de overige speldelen naar zich toe trekken: 0-4.

De reserves uit Warmenhuizen hebben de laatste tijd veel moeite om…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende