Dinto nieuws

15 berichten gevonden

Zaterdag 16 april laatste wedstrijd voor Charles Bos

14-04-2011 Op zaterdag 16 april 2011 is de wedstrijd De Nijs/Dinto- MOVE de laatste voor Charlie. De smaakmaker van heren 1 heeft besloten een punt te zetten achter zijn volleybalcarrière.

Midden jaren ’80 begon Charles met volleybal bij Polisport in zijn woonplaats Schagen, het ging hem goed af…

Afscheid prominente speelsters bij dames 2

21-04-2010 Afgelopen zaterdag 17 april was het de laatste wedstrijd voor 3 speelsters van dames 2. Na jarenlang een stempel op de volleybalvelden te hebben gedrukt vinden zij het mooi geweest. Sylvia Mooij, Linda van Dijk en Jacqueline Staal werden door de voorzitter toegesproken en in de bloemetjes gezet.

Afscheid voor trainer en 2 speelsters

19-04-2010 WARMENHUIZEN – Het duel,dat in het teken stond van het afscheid van twee speelsters en trainer, hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto op een uitstekende wijze weten te winnen. Het hoger geklasseerde Devolco werd resoluut van de mat gespeeld:4-0.
Na zeventien jaar trouwe dienst nam Inge…

Dinto 2 laat Keistad alle hoeken van het veld zien.

19-04-2010 WARMENHUIZEN – Het was dan misschien een duel om des keizers baard, de volleybalsters van Dinto beschouwden het treffen met kampioen Keistad zo zeker niet. De formatie van Pieter Hek liet de Amersfoortse tegenstander alle hoeken van het veld zien: 4-0.

Pieter Hek nam het duel zeer serieus.…

Mooi afscheid voor trainer Eric den Boef

21-04-2008 WARMENHUIZEN – Juist als de voortekenen ongunstig zijn spelen de volleyballers van De Nijs/Dinto meestal de mooiste duels. Coach Eric den Boef moest met zijn minimale selectie als klap op de vuurpijl de geblesseerde centrumblokkeerder Erik Slagter missen. Met diagonaalspeler Charles Bos op zijn…

Penningmeester Frans Bos neemt als erelid afscheid van Dinto.

17-09-2007 Afgelopen vrijdagavond is officieel afscheid genomen van Schagenaar Frans Bos die sinds 1999 de financiën heeft beheerd bij volleybalvereniging Dinto. In deze 8 jaar heeft hij in dezelfde trend als voorganger Hans van Rijn orde op zaken gesteld en Dinto uit een financieel slop getrokken met hulp van…

Ook Bas Broersen neemt afscheid

17-09-2007 Na jarenlang trouw lid van de sponsorcommissie en ook nog een jaar spelend lid neemt Bas Broersen afscheid van Dinto en de sponsorcommissie.

Vele bingo’s, ballen- en plantenacties waren niet hetzelfde geweest zonder Bas. En in het speciaal mogen we die ene Fancy Fair niet…

bericht 8 t/m 14
vorige-1-2-3-volgende