Dinto nieuws

9 berichten gevonden

Spanning stijgt voor Dinto mannen tot kookpunt

28-03-2011 ARNHEM – De spanning in de tweede divisie is voor de volleyballers van De Nijs/Dinto tot een kookpunt gestegen. In de loodzware uitwedstrijd tegen Arvevo was de koploper niet in staat de voorsprong op de achtervolgers voldoende te verdedigen: 3-1.

“We wisten dat we het heel zwaar zouden…

Volle winst voor Dinto mannen

29-11-2010 WARMENHUIZEN- Door de volle winst op Arvevo hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de koppositie in de tweede divisie veilig gesteld: 4-0.

Arvevo, de nummer drie van de ranglijst, werd zo op elf punten achterstand gezet. Een prestatie van formaat vond coach Geco Verblaauw. “ Het was een…

Coach Verblauw content met behaalde punten

08-02-2010 ARNHEM – Coach Geco Verblaauw van de Nijs/Dinto was zeer content met de behaalde punten tegen titelpretendent Arvevo. De Warmenhuizer formatie wist de eerste twee sets verrassend naar zich toe te trekken: 3-2.

“Ja, als je met zes man naar zo’n  sterke tegenstander gaat ben je al blij…

Matig duel De Nijs/Dinto H1

02-11-2009 WARMENHUIZEN – In een matig duel hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de winst gelaten aan Arvevo: 3-1.

Coach Geco Verblaauw kon het maar moeilijk bevatten. “Als we met zeven man zijn zoals vorige week dan slaan we de spijkers uit de vloer. Nu spelen we met een selectie van twaalf en…

Bejo/Dinto stuurt Arvevo met lege handen terug naar Arnhem

09-03-2009 WARMENHUIZEN – Door de volle 4-0 winst op Arvevo hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de spanning weer teruggebracht aan de kop van de tweede divisie. Koploper Abcoude verloor en daardoor is de ploeg van Rick Breeuwer weer in beeld voor de titel.

Dinto had onverwachts geen kind aan de…

Spectaculaire wedstrijd de Nijs/Dinto - Arvevo

09-03-2009 WARMENHUIZEN –In een spectaculair treffen met het uiterst sterke Arvevo hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto een klinkende overwinning behaald. De ploeg van Wim Moorman speelde zeer degelijk en pakte vier punten: 3-1.
 
De Arnhemse opponent had al een fiks aantal wedstrijden op rij…

Winst en verlies voor Dinto teams in Arnhem

18-11-2008 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben met een 1-3 zege in de uitwedstrijd tegen het Arnhemse Arvevo de tweede positie op de ranglijst weten vast te houden. De mannen van De Nijs/Dinto kwamen tegen dezelfde club prima uit de startblokken, maar moesten het uiteindelijk net aan…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-volgende