Dinto nieuws

30 berichten gevonden

Routine is jeugd de baas

28-09-2017 bron: Schager Courant
De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de opening van het seizoen tegen Vives niet met een zege kunnen bekronen. In een goed gevulde Doorbraak bleek de tegenstander uit IJsselstein een maatje te groot voor de jeugd.
Dinto was gewaarschuwd. Vives had vorig seizoen op…

Bejo/Dinto D1 sluit laatste thuiswedstrijd passend af

10-04-2017 WARMENHUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de laatste thuiswedstrijd tegen VCH passend afgesloten. Met een dikke 4-0 overwinning werd de Hoofddorpse selectie naar huis gestuurd.
Dinto probeerde met een ruime overwinning de vierde positie op de ranglijst veilig te stellen. VCH had…

Bejo/Dinto Ds1 - Simokos Ds1

27-03-2017 WARMENHUIZEN - Door een 3-1 overwinning op Simokos heeft Bejo/Dinto de hoge positie op de ranglijst goed kleur gegeven.
In de eerste competitiehelft in Bovenkarspel kon Dinto de in eigen huis lastig te bedwingen opponent het vuur aan de schenen leggen door het sterk bezette centrum van…

Bejo/Dinto na flinke strijd ten onder tegen Utrecht

16-03-2017 UTRECHT - Tegen kampioenskandidaat VV Utrecht hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto de huid duur verkocht. Na een flinke strijd kon de ploeg het laatste speldeel uit het vuur slepen en verloor met 3-1.
Dinto kende een matige start. Utrecht was defensief op dreef en nam met 21-13 een ruime…

Bejo/Dinto oppermachtig tegen Gemini/S

13-02-2017 WARMENHUIZEN - De vrouwen van Bejo/Dinto hebben een duidelijke overwinning behaald op Gemini/S. Op de tweede set na was de thuisploeg oppermachtig en zegevierde met 3-1.
Met Amber Jongejan aan de opslag startte Dinto overweldigend. De 4-0 voorsprong werd met goede verdedigende acties van Indra…

Zaterdag 28 januari opnieuw een topwedstrijd in de Doorbraak

25-01-2017 a.s. Zaterdag staat wederom een topwedstrijd op het programma om 16.00 uur spelen onze dames tegen koploper Armixtos D1 uit Amsterdam. 
Op 15 oktober in de eerste ontmoeting wisten de Dinto meiden Armixtos met 1-3 te verslaan, gaan zij opnieuw voor een stunt zorgen?  Willen jullie daar…

Bejo/Dinto eervol uitgeschakeld in 3e ronde bekertoernooi

22-12-2016 HUIZEN - De volleybalsters van Bejo/Dinto zijn tegen PDK/Huizen eervol uitgeschakeld in de kwartfinale van de beker:3-2.
Waar Dinto het derde team van Huizen verwachtte, dat in de promotieklasse speelt, kwam er een totaal andere ploeg binnen de lijnen. De basis bestond uit vier speelsters uit de…

bericht 15 t/m 21
vorige-1-2-3-4-5-volgende