Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Dinto 3 kan het niet bolwerken tegen het sterke Gemini/S in de bekercompetitie

08-01-2018 Hilversum De volleybalsters van Dinto 3 hebben het tegen het sterke Gemini/S niet kunnen bolwerken om de kwartfinale te bereiken van de bekercompetitie. Alleen de tweede set werd een prooi voor de jeugdige Warmenhuizer equipe:3-1.
Stilletjes had het team zich verheugd op een treffen met de eigen…

Bejo/Dinto oppermachtig tegen Gemini/S

13-02-2017 WARMENHUIZEN - De vrouwen van Bejo/Dinto hebben een duidelijke overwinning behaald op Gemini/S. Op de tweede set na was de thuisploeg oppermachtig en zegevierde met 3-1.
Met Amber Jongejan aan de opslag startte Dinto overweldigend. De 4-0 voorsprong werd met goede verdedigende acties van Indra…

Heren 2 overklast Simokos in laatste competitiewedstrijd

07-04-2014 BOVENKARSPEL – Op overtuigende wijze hebben de volleyballers van Dinto 2 de laatste wedstrijd tegen Simokos gewonnen. De ploeg van coach Cees Bloothooft heeft zich daardoor definitief geplaatst voor promotiewedstrijden voor een plaats in de derde divisie.

“We waren heer en meester”, volgens…

Bejo/Dinto doet goede zaken

11-02-2013 HILVERSUM – In de inhaalwedstrijd tegen Gemini/S hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto goede zaken gedaan voor het klassement. De ploeg van coach Geco Verblaauw nam door een zwaarbevochten 2-3 overwinning afstand van de onderste regionen.

“We hebben veel veerkracht getoond”,  stelde…