Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Geen hoogdravend spel van heren 2 tegen Madjoe

30-09-2017 Hoogdravend was het spel nog niet, maar het altijd lastige Madjoe bleek voor de mannenhoofdmacht van Dinto geen probleem. Met een 3-1 zege was het seizoen positief geopend.Stopper-loper Sander van den Berg was gematigd tevreden. „Je moet natuurlijk blij zijn met de eerste punten, maar het was echt…

Heren 2 overklast Simokos in laatste competitiewedstrijd

07-04-2014 BOVENKARSPEL – Op overtuigende wijze hebben de volleyballers van Dinto 2 de laatste wedstrijd tegen Simokos gewonnen. De ploeg van coach Cees Bloothooft heeft zich daardoor definitief geplaatst voor promotiewedstrijden voor een plaats in de derde divisie.

“We waren heer en meester”, volgens…

Alvoco eitje voor Dinto heren 2

30-11-2013 WARMENHUIZEN – De volleyballers van Dinto 2 hebben op overtuigende wijze Alvoco uit Alkmaar zonder punten naar huis gestuurd: 4-0.

Coach Cees Bloothooft zag zijn manschappen van acquit excelleren. “Ze waren simpelweg twee maten te groot voor Alvoco, dat een ontredderde indruk achterliet.”…

Heren 2 wint met 4-0 van Zaanstad

24-01-2011 ZAANDAM – Voor de volleyballers van Dinto 2 is nog altijd het kampioenschap in de promotieklasse in beeld. Het cruciale treffen met mededinger Zaanstad werd met 0-4 glansrijk gewonnen.

Zaanstad stond op gelijke hoogte met Dinto en had, net als de Warmenhuizer formatie, koploper Phoenix in…