Dinto nieuws

22 berichten gevonden

Zaanstad Ds3 - Bejo/Dinto Ds1

12-03-2016 ZAANDAM - De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben de hoop op promotie levend gehouden. De ploeg kon alle punten in de wedstrijd tegen Zaanstad naar Warmenhuizen meenemen:0-4.

Dinto startte voortvarend. Door goede services van Amber Jongejan en fraaie smashes van Renske Meijer en Lynn Delver…

Bejo/Dinto Ds1 - Zaanstad

16-11-2015 WARMENHUIZEN - Door een 3-1 zege op Zaanstad hebben de volleybalsters van Bejo/Dinto een stevige vijfde plek in de promotieklasse in handen.
Zaanstad is net als Dinto een jonge formatie en door het ontbreken van routine hebben beide ploegen moeite om een constant niveau vast te houden. Toch…

Heren 1 veilig in promotieklasse

13-04-2015 ZAANDAM - Door een set te winnen van het hooggeklasseerde Zaanstad hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto het verblijf in de promotieklasse definitief verlengd:3-1.
De verschillen in deze klasse zijn uiterst klein en het team van coach Wim Moorman kan zelfs nog door een overwinning in de…

Dinto dames kunnen geen potten breken tegen Zaanstad

17-03-2014 ZAANDAM – De volleybalsters van Bejo/Dinto hebben tegen de koploper in de derde divisie Zaanstad niet kunnen stunten. De ploeg van coach Geco Verblaauw kon twee sets goed meekomen, maar was niet in staat een set te verzilveren: 4-0.
“Het is jammer dat we geen puntje konden snoepen. We…

Dinto teams weinig succesvol

15-04-2013 WARMENHUIZEN – De volleybalhoofdmachten van Dinto beleefden een weinig succesvol weekeinde. De mannen van De Nijs/Dinto speelden een prima wedstrijd tegen de nummer 2 van de derde divisie Zaanstad, maar moesten ternauwernood met 1-3 capituleren. De dames van Bejo/Dinto waren zonder twee…

Sportieve revanche voor dames 2

21-04-2012 WARMENHUIZEN – De volleybalsters van Dinto 2 hebben sportieve revanche gehaald op Zaanstad. De bezoeksters, die als enige dit seizoen wisten te winnen van de ploeg van Geco Verblaauw, beten nu in het stof: 3-1.
“Het was geen topwedstrijd”, vond Verblaauw. Je kon merken dat er na ons…

Eerste nederlaag voor dames 2 Dinto

05-12-2011 ZAANDAM – De volleybalsters van Dinto 2 zijn tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De ploeg van Geco Verblaauw kwam nog op een 1-2 voorsprong, maar gaf vervolgens het heft uit handen: 3-2.

“We waren niet helemaal in goeden doen”, vond Verblaauw. “Toch was het ook weer niet…

bericht 1 t/m 7
vorige-1-2-3-4-volgende