Dinto nieuws

12 berichten gevonden

De Nijs-Dinto wint met 3-1 van Amsterdam

29-10-2012 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben door een 3-1 zege op Amsterdam de hoge positie op de ranglijst van de derde divisie behouden. De ploeg van coach Geco Verblaauw was de eerste twee sets heer en meester, maar moest vervolgens alle zeilen bijzetten om het duel naar zich toe te…

Dinto Heren 1 teruggetrokken uit de competitie

15-09-2011 Door onverwachte ontwikkelingen (o.a. promotie van v.v. Zaanstad naar de A league) hebben een paar spelers besloten niet meer voor Dinto H1 te willen uitkomen maar over te stappen naar Zaanstad, een speler heeft dit pas maandagavond 5 september aan ons kenbaar gemaakt. Twee avonden hebben…

Ruime overwinning voor De Nijs/Dinto H1

14-03-2011 WARMENHUIZEN – Door een ruime overwinning op Pegasus liggen de volleyballers van De Nijs/Dinto nog altijd op koers voor het kampioenschap van de tweede divisie. De ploeg van Geco Verblaauw was oppermachtig en versloeg de Nijmeegse opponent met klinkende cijfers: 4-0.

“We speelden heel…

Dinto Heren 1 laat winst ontglippen.

26-01-2009 WARMENHUIZEN – De volleyballers van De Nijs/Dinto hebben tegen VV Irene een royale voorsprong niet vast kunnen houden. Na een 2-0 stand ging de ploeg van Wim Moorman alsnog het schip in: 2-3.

Dinto speelde aanvankelijk fantastisch. De passing bij Erik Mulder en Joost van den Berg was in…

Dinto heren pakt 5 punten

15-12-2008 WARMENHUIZEN – Voor de tweede maal op rij hebben de volleyballers van De Nijs/Dinto de volle winst binnengehaald. Het Eerbeekse Spiker kon geen moment imponeren en was kansloos tegen de Warmenhuizer hoofdmacht: 4-0.

Gelegenheidscoach Nikolajev Ligthart kon nog steeds niet beschikken over…

bericht 8 t/m 12
vorige-1-2-volgende