Dinto nieuws

5 berichten gevonden

Goed weekend voor Dinto hoofdmachten

13-10-2008 WARMENHUIZEN – Het was een succesvol weekeinde voor de hoofdmachten van volleybalvereniging Dinto. In Rijssen waren de vrouwen van Bejo/Dinto te sterk voor promovendus Rivo. De mannen van De Nijs/Dinto kwamen knap van een 2-1 achterstand terug om met 3-2 te zegevieren over Irene uit…

Meisjes C1 verslaat Martinus C1 in eigen huis

12-10-2008 AMSTELVEEN – Onze C1 meiden hebben de tweede wedstrijd op rij gewonnen in de regioklasse. Tegen het lastige Martinus leken ze het bij het zien van de warming-up knap moeilijk te krijgen. Martinus had een harde bovenhandse opslag en bij het inslaan werden flinke dreunen uitgedeeld.
Dinto was…

Compaen heeft meer aanvallend vermogen in huis

02-04-2007 OOSTZAAN – Onverwachts mochten de volleybalsters van Dinto 2 nog dromen van het kampioenschap. Koploper Compaen had deze week plotseling verloren en dus was er voorafgaand aan het duel van dit weekend een overbrugbare achterstand van vier punten.

In een aantrekkelijke wedstrijd nam Dinto…

De Nijs/Dinto stuurt Keistad met 4-0 naar huis

13-03-2006 Bron: Schager Courant
WARMENHUIZEN – Coach Eric den Boef van De Nijs/Dinto kon tevreden toekijken bij de verrichtingen van zijn team. Tegenstander Keistad 2 had totaal niets in te brengen en moest lijdzaam toezien hoe Dinto de twaalfkoppige Amersfoortse selectie met 4-0 naar huis…

Dinto heren 5 krijgt klop in eigen huis !

30-09-2005 Van onze verslaggever: Emiel Tesselaar

WARMENHUIZEN – Na de promotie die de mannen van Heren 5 vorig jaar hadden weten af te dwingen moest er gister (28-9-’05 red.) in de 3e klasse aangetreden worden tegen de nummer 4 van vorig jaar: Katapult 2.

Aangezien De Nijs ermee gestopt is…