Dinto nieuws

4 berichten gevonden

Keistad net een maatje te groot voor De Nijs/Dinto

26-11-2007 De heren van De Nijs/Dinto  konden de volgende dag de mannelijke evenknie uit Amersfoort prima partij geven. Titelpretendent Keistad bleek echter in het verloop van het duel net een maatje te groot: 3-1

Ondanks het verlies was coach Eric den Boef dik tevreden over het vertoonde spel…

Stam/Sovoco maatje te groot

02-10-2006 WARMENHUIZEN – Het is de volleybalsters van Bejo/Dinto niet gelukt in het openingsduel tegen Stam/Sovoco 2 punten te vergaren. Er was een stijgende lijn gedurende de wedstrijd, maar de geroutineerde tegenstander uit Soest bleef een maatje te groot: 4-0.
 
Dinto startte uiterst nerveus.…

VCC ’92 maatje te groot voor mannen Dinto 2

10-10-2004 Tegen VCC ’92 hebben de volleyballers van Dinto 2 geen potten kunnen breken. Na een sterke eerste set van de thuisploeg werd de opponent uit Wormer geleidelijk aan steeds sterker en kon profiteren van haar brede selectie van twaalf man: 1-3.

Dinto speelde aanvankelijk sterk. Door de goede…

Dinto 2 maatje te groot voor de Schulp

18-04-2004 In de laatste wedstrijd van het seizoen tegen De Schulp konden de volleybalsters van Dinto 2 de tweede plaats op de ranglijst veilig stellen. De Egmondse opponent moest minimaal en set winnen voor handhaving. Dinto 2 bleek na een hevige strijd echter een maatje te groot: 0-4.

De ploeg van…